|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 09 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: کی میشه دسترسی به حدف پست برامون فعال بشه
بابا این حقمونه خب، قوربون خدا برم، اگر خطایی کنیم میبخشه و پاکش میکنه اونوقت مانشت نمیگذاره حرف دلمون رو پاک کنیم
عزیزم میتونی سریع عوضش کنی مثلا" ۸ سالللل !!!!! ۱۲ تا ۲۰ سالگی !!!!!! بجاش بزاری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ۱۰:۳۰ - ۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ
حذف شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (09 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: کی میشه دسترسی به حدف پست برامون فعال بشه
باید اعتراض خودتون رو به گوش مسئولین برسونید 
به قول یکی از کاربرا انقدر پست پاک کردیم که دکمه اش سوخت
کمپین راه میندازیم. آره بخند! ما هم نفهمیدیم تو از قبل خبر داشتی پستای اضافیتو قبلش پاک کردی بعدش این امکانو برداشتین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ
وخداوند هات چاکلت را خلق کرد و در خلقت آن نشانه هایی است برای کاربرانی که می اندیشند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: همیشه به آخرش نگاه می کنم میگم خوب که چی بشه. خوب این کارم پیش بره اوضاع هم این طوری پیش بره خوب که چی مثلا. آخرش چی می خواد بشه. اومدم تو این دنیا چند سالی اینجا هستم بعدش میخوام برم خوب چرا اصلا باید این طوری باشه. اصلا چرا من باید به این دنیا می آمدم. عمرم بگذره بعد هم برم.
مثلا من دکتری هم بگیرم برم هیئت علمی دانشگاه هم بشم یا برم مثلا ام.ای.تی درس بخونم یا مثلا برم گوگل کار کنم یا اینکه رئیس جمهور بشم. بعدش که می خوام از این دنیا برم خوب چه فرقی داره. هر چی فکر می کنم آخرش به پوچی می رسم تو افکارم. اخه اینا که هدف نمیشه.
من چند وقته این سوال واسم پیش اومده چرا اینجوری جا افتاده که ارزش یه استاد دانشگاه از یه چوپانی که تو یه منطقه دور افتاده چوپانی میکنه بیشتره
باز اون بنده خدا یه چند تا محصول لبنی تولید میکنه و چار نفر استفاده میکنن اما هر چی فکر میکنم نمیتونم محصول تولیدی اساتید رو پیدا کنم
حرفاتون منو یاد یه داستان انداخت
یه روز یه پیرمرد با نوه اش ماهیگیری میکرده و روزی چند تا ماهی میگرفته، یه بازرگان میره پیشش و بهش میگه چرا اینقد کم ماهی میگیری، اگه بتونی بیشتر ماهی بگیری میتونی قایقاتو بیشتر کنی، پیرمرد ازش میپرسه خب بعدش چی میشه؟ بازرگان میگه بعد میتونی ماهی زیادی صید کنی و شرکت شیلات راه بندازی و ...
بعد ماهیگیر آخرشو سوال میکنه که بازرگان میگه میتونی پولدار بشی و آخر هفته با نوه ات بیای ماهیگیری
میگه من که همین الانم دارم این کارو میکنم
البته این داستان از نظر خیلیا مشکل داره و احتمالا بعضی از کاربرا آزرده خاطر میشن
هر کسی خوشبختی رو تو یه چیز میبینه
یه نفر ممکنه خوشبختی رو تو این ببینه که حتما باید ماشین مدل بالا(اسمشونم بلد نیستم یکیشونو بگم ) سوار شه و خونه شم چند صد متری باشه و ...
یکی هم خوشبختی رو زندگی با پدر و مادر بدونه که روزی هزار تا غر هم به جون ادم بزنن
یکی تعطیلات رو حتما باید بره خارج، یکی ممکنه واسش یه رودخونه و ماهیای داخلش کافی باشه(البته واسه نگاه کردن نه صید کردن )
در کل خوبه که بتونیم دنیا رو بی ارزش ببینیم ولی این دلیل نمیشه تلاشی در کار نباشه.
به نظرم خوبه که تلاش باشه ولی واسه خوشبختی دنبال چیزای قلمبه سلمبه نباشیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemesoleimani - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ق.ظ
..............................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ق.ظ
تاپیک ازدواج بسته بود :|
این دو تا لینک رو یه مشاور ازدواج داده؛ گفتم شاید به درد کسی بخوره(خودم همشو نخوندم ولی چنتاییشو که خوندم منطقی میومد.)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Reyhaneh_B - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
از دوباره بلند شدن از زمین نترسید، از دوباره تلاش کردن، دوباره دوست داشتن، دوباره زندگی کردن و دوباره آرزو کردن. اجازه ندهید یک درس سخت از روزگار دلتان را سخت کند. بهترین درسهای زندگی را معمولاً در سختترین شرایط و از بدترین اشتباهاتتان یاد میگیرید. زمانهایی هست که به نظر میرسد همه چیز بد پیش میرود و احساس خواهید کرد که این شرایط سخت همیشه میماند. اما اینطور نخواهد بود. وقتی احساس کردید که کمکم ناامید و دلسرد میشوید، یادتان باشد که همیشه برای درست شدن مسایل، اول همه چیز باید خراب شود. گاهی برای اینکه به بهترین وضعیت خودتان برسید، باید بدترین وضعیتتان را پشت سر بگذارید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ
:|:|:|
![[تصویر: 391303_Untitled.png]](https://img.manesht.ir/391303_Untitled.png)
این سامانه یه چیزیش میشه ها
الان باید به این سامانه گفت :ایران کیلی کیلی کوب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: خوب برای اینه که مثلا اگر روزی ۵ تا قراره دانلود کنی نیای با وی پی ان یا هر چیز دیگه ای پی رو عوض کنی و بتونی بیشتر دانلود کنی البته اگر محدودیت دانلود داشته باشه.
نه محدودیت دانلود ندارم ، وی پی ان هم نزدم، سامانه منو خارجی تشخیص داده :|از همین الان دلم تنگ شد برا ایران   من آی پی ایرانی میخام نه بلاااااااااااد کفر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 10 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ
جدیدا از dot painting خوشم اومده، دیروز اومدم دو تا کار انجام دادم، شبیه جوجه تیغی شدن 
مثلا این لینکهارو ببینید
من روی تخم مرغ و سنگ کار کردم، اصلا یه چیزایی شدن که نگو   
رنگش اکرولیک بود و حلالشون آب، از دیشب دستم رنگی بود نه با آب پاک میشد نا با تینر فوری نه با اسکاچ، دیگه ظهر با پدلاک پاک کن امتحان کردم و شد، اینهم از کشف جدید بنده 
با خواهر زاده ام ویدئو ها رو نگاه میکنم، میگه خاله جلوی من اینار و نبین، میبینم دلم میخواد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 10 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ
خوش به سعادت کسایی که امشب تو این صحن و سرا هستن ...
![[تصویر: 391325_1.jpg]](https://img.manesht.ir/391325_1.jpg)
امروز دیگ نذری داشتیم ،مانشتیا شدن یه پای دعاهام...
التماس دعا داریم دوستان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 10 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ب.ظ
زن کامل نوع انسانی والاتری از مرد کامل است، هرچند بسیار کمیاب تر از مرد است.
فردریش نیچه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ
کربلا ای کاش مسافرت بودم..........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 11 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ
چقدر همه جا امروز ساکت
|