|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ
شاید اولین باره که تو زندگی ام این قدر غبطه خوردم.
فقط با قبول شدن یه جای خوب همه جی چبران میشه
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اونهایی هم که قبول نشدن و افسوس میخورن که کاش تلاش کرده بودیم یا کاش تلاش موثر کرده بودیم امیدوار باشن که چشم به هم بزنن سال ۹۵ هست.تلاش زیاد همیشه مساوی نتیجه خوب نیست. گاهی بهتره روشها را بازبینی کرد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hamzeh.S - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۸ ب.ظ
من هم به همه اونایی که قبول شدن تبریک می گم.انشاءالله که توی این مرحله جدیداز زندگیشون موفق باشن.
اونایی هم که قبول نشدن ناراحتیشون طبیعیه.اما بایدگفت که زمان منتظربهترشدن حال ما نمی مونه وبایدهرچه سریعتریه تصمیم درست برای ادامه زندگی شون بگیرن.اگه می خوان درس بخونن که هرچه سریعترشروع کنن اگرم نه تصمیم درستی برای آیندشون بگیرن وتلاش در راه رسیدن به اون هدف رو هرچه زودترشروع کنن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
خیلی خوشحالم نمیدونم چرا!! چه انرژی مثبتی تو سایت هست با این قبولیا.. واقعا تبریک میگم به اونایی که جایی که دوست داشتن قبول شدن
واسه ۹۵ ی ها هم دعا کنید سال دیگه این موقع شاد باشیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ
با بی میلی و بی ذوقی تمام سایت سازمان سنجش رو باز کردم
نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت
من که تلاشمو کردم
بقیش با اون بالا سری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam az ma - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ
سلام به همگی تبریک میگم به کسانی که قبول شدن و در مورد اونایی که قبول نشدن چیزی نمیگم چون محکوم میشم به اینکه من قبول شدم اونا نه ولی بدونید من سال دوم ارشدم بود که قبول شدم و در آخر:
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله: خدا را با خشنودى عبادت کن و اگر نتوانستى چنین باشى، پس در صبر بر امورى که خوشایند تو نیست، خِیر فراوان است.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - یاس رازقی - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ
دلم یه تحول بزرگ میخواد
از جنس آرامش
نمیدونم با چی آروم میشم
اما قبول شدن یه جای خوب با آدمای خوب هم میتونست باشه...
البته اول باید خودم خوب باشم... :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ
چ خبرررررره، آفرین بچه های مانشت، حس و حالش نبود برم به تک تک تبریک بگم، همینجا تبریک کلی میگم، پذیرا باشید.
+ یادش بخیر یوقتایی همش اینجا بودیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ
تبریک فراوان به دوستانی که قبول شدن، امیدوارم در صحنه علم آموزی هم موفق باشید ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اما اونایی که قبول نشدن،
اگر واقعا به درس علاقه دارید و توی هدفتون هست، اول بررسی کنید چرا قبول نشدید ( احساسی باهاش برخورد نکنید بلکه منطقی ایراداتتون رو پیدا کنید. مثلا روش بد، عدم مدیریت، منابع نامناسب و ...). بعدش تک بعدی نباشید. تا کنکور سال بعد خیلی راه هست. سعی کنید در کنار خودن یا مقداری کار کنید یا حرفه و دانشی کسب کنید. شما هم موفق هستین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Parisa-SH - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ
منم به همه کساییکه قبول شدن خیلی خیلی تبریک میگم و براشون بهترین ها رو آرزو میکنم..
کاش الان منم جایی که میخواستم قبول میشدم
بازم تبرییییییییییییییییییییک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ق.ظ
حافظه ام واقعا خوبه ... معمولا همه بهم میگن که میترسیم پیش تو حرف بزنیم چون با جزئیات یادت میمونه : ))
خب راست میگن. حتی کتاب یا مطلبی که میخونم یا دیالوگی که میشنوم عینا یادم میمونه و خیلی چیزای دیگه. ولی در سه مورد حافظه ام افتضاح ترین حافظه دنیاس.
یکی قیافه هاست .. قیافه یکی رو فقط کافیه یه ماه نبینم کاملا فراموشش میکنم عوضش صداها خوب یادم میمونه.
یکی هم در و دیوار شهره. معمولا گم میشم هر جا میرم حتی اگه هزاربار جایی رفته باشم بازم فراموش میکنم واسه همین معمولا تنهایی جای دور نمیرم که گم نشم : )))
ولی مورد سوم آزاردهنده ترینشونه..اونم حفظ کردن شماره ها و اعداده. من بعد از چن سال حتی شماره موبایل خودمو هم نتونستم حفظ کنم و هر وقت کسی ازم شماره میخواد میگم شماره خودت رو بگو من تک بزنم. حتی یه بار اینو به مدیرگروهمون گفتم حفظ نیستم بنده خدا فکر میکرد الکی میگم و چپ چپ نگام میکرد. : ))) این فقط به شماره موبایل ختم نمیشه و کلا هیچ عددی یادم نمیمونه زیاد.. مثلا از قیمت لباسی که میخرم گرفته تاااااا حتی رتبه کنکور خودم. الان که نتایج اومد و رتبه ها هم طبیعتا بحث میشه، رفتم تو بحر رتبه خودم.. هرچی فکر میکنم رتبه دقیق خودم هم یادم نمیاد : )))))))) دقیق نمیدونم چند بودم فقط میدونم تو چه محدوده ای بود رتبم .. حالا اون محدوده ای که تو ذهنمه چقدر دقیق هست یا نه رو هم نمیدونم فقط میدونم تو اون محدوده س. : )))))))
+صمیمانه تبریک میگم به اونایی که قبول شدن.
همیشه موفق باشید : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fa_shinobi - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ق.ظ
یاد پارسال میفتم حالم بد میشه. استرس نتایج.... ای ای ای
حاظر بودم سه تا دانشگاه برم عقب ولی انتظار نکشم.
کسایی که قبول شدن و راضی هستن بهشون تبریک میگم.
کسایی هم که راضی نیستن بدونن که آخر دنیا نیست. ارشدم بهرحال که جزء کوچیک از زندگی ما محسوب میشه. اگه امکانش هست با قدرت بیشتر دوباره تلاش کنید و اگه نیست، برای قبولی تو زندگی تلاش کنید
این کلیپو حیفیم اومد نذارم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ق.ظ
این فن لپ تاپ من چرا انقدر کار میکنه!!!!!!! کلافه ام کرده(چند روز پیش هم پشت لپ تاپ رو باز کردم و گرد و خاکش رو گرفتم)
یوقتایی هم سیستمم خود به خود خاموش میشه، و روشن نمیشه، فقط چراغ دکمه پاورش روشن میمونه و باید باطریش رو خارج کنم و مجدد سرجاش قرار بدم تا روشن شه
چرا اینطوری شده؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam az ma - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ق.ظ
سلام احتمال زیاد خمیر سیلیسکن که فن رو به سی پی یو وصل میکنه قابلیت رساناییش رو به دلیلی از دست داده برو از یه کامپیوتری خمیرش رو بگیر و خودتون دوباره خمیرش رو عوض کنین اگر در این باره سوالی پیش اومد شاید بتونم کمکتون کنم.(هزینش خیلی کمه)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: حافظه ام واقعا خوبه ... معمولا همه بهم میگن که میترسیم پیش تو حرف بزنیم چون با جزئیات یادت میمونه : ))
خب راست میگن. حتی کتاب یا مطلبی که میخونم یا دیالوگی که میشنوم عینا یادم میمونه و خیلی چیزای دیگه. ولی در سه مورد حافظه ام افتضاح ترین حافظه دنیاس.
یکی قیافه هاست .. قیافه یکی رو فقط کافیه یه ماه نبینم کاملا فراموشش میکنم عوضش صداها خوب یادم میمونه.
یکی هم در و دیوار شهره. معمولا گم میشم هر جا میرم حتی اگه هزاربار جایی رفته باشم بازم فراموش میکنم واسه همین معمولا تنهایی جای دور نمیرم که گم نشم : )))
ولی مورد سوم آزاردهنده ترینشونه..اونم حفظ کردن شماره ها و اعداده. من بعد از چن سال حتی شماره موبایل خودمو هم نتونستم حفظ کنم و هر وقت کسی ازم شماره میخواد میگم شماره خودت رو بگو من تک بزنم. حتی یه بار اینو به مدیرگروهمون گفتم حفظ نیستم بنده خدا فکر میکرد الکی میگم و چپ چپ نگام میکرد. : ))) این فقط به شماره موبایل ختم نمیشه و کلا هیچ عددی یادم نمیمونه زیاد.. مثلا از قیمت لباسی که میخرم گرفته تاااااا حتی رتبه کنکور خودم. الان که نتایج اومد و رتبه ها هم طبیعتا بحث میشه، رفتم تو بحر رتبه خودم.. هرچی فکر میکنم رتبه دقیق خودم هم یادم نمیاد : )))))))) دقیق نمیدونم چند بودم فقط میدونم تو چه محدوده ای بود رتبم .. حالا اون محدوده ای که تو ذهنمه چقدر دقیق هست یا نه رو هم نمیدونم فقط میدونم تو اون محدوده س. : )))))))
منم همین طوریم!
همه چیز یادم می مونه الا عدد و رقم!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
گفتم با هم همدردی کنیم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: حافظه ام واقعا خوبه ... معمولا همه بهم میگن که میترسیم پیش تو حرف بزنیم چون با جزئیات یادت میمونه : ))
دو مورد اول فک میکنم واسه اینه که حافظه تصویریتون نسبت به شنیداری تون ضعیف تره.یادِ دانشگاه افتادم..من حافظه تصویریِ بالایی داشتم و دوستم حافظه شنیداریِ بالایی..من اصلاً نمیتونستم جزوه بنویسم! ولی دوستم تند وتند با حرف زدن استاد مینوشت!و در عوض دوستم یه بار که یه جا می رفتیم دفعه بعد نمتونست بره ولی من دفعه اول همه چی تو حافظه تصویریم ثبت میشد.اینجوری ما مکمل هم شده بودیم
|