|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: یه چیزهایی نصفه و نیمه از برنامه نویسی بلدم،نه می تونم بگم خیلی حرفه ای ام و نه می تونم بگم صفرم!
فکر می کنم با بودن در فضای کار بهتر میشه یاد گرفت،حال و حوصله خوندن کتاب و جزوه رو ندارم،بدون سواد و سابقه کاری هم که نمیشه کاری کرد،یعنی بهت کار نمی دن.
من هم قبلا #C کار کردم،همون رو ادامه بدم یا طراحی سایت و وب رو شروع کنم؟؟میشه با شفافیت بیشتری ما رو راهنمایی کنید،ممنون.
برنامه نویس حرفه ای در مقیاس جهانی نمیشه کتاب نخونه. با فیلم و اینا جزییات رو نمیشه یاد گرفت. شب اگه یادم موند راهنمایی می کنم اگه یادم نموند یادم بندازید.
یادآوری!!! 
طراحی سایت یعنی چی؟
توضیح: همه اینا میشن طراحی سایت:
۱- طراحی یه صفحه استاتیک شخصی
۲- طراحی فرانت اند یه سایت با استفاده از html css js bootstrap jquery...
۳- طراحی فرانت اند یه سایت با استفاده از یه فریمورک مثل angular
۴- طراحی سایت با استفاده از یه cms اماده
۵- طراحی بک اند یه سایت با هر زبانی
۶- استفاده از nodejs
۷- طراحی بک اند و فرانت اند یه سایت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ق.ظ
اقایون   
خانومها  
هر چند که نانوا شغل شریفی هست
ولی ایا باید قصر ارزو های من رو این سایت ویران کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهم بگه برو نانوا شو             
نه واقعا درسته ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ق.ظ
یکی تازه بیدار شده، یکی تازه میره بخوابه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (07 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: یه چیزهایی نصفه و نیمه از برنامه نویسی بلدم،نه می تونم بگم خیلی حرفه ای ام و نه می تونم بگم صفرم!
فکر می کنم با بودن در فضای کار بهتر میشه یاد گرفت،حال و حوصله خوندن کتاب و جزوه رو ندارم،بدون سواد و سابقه کاری هم که نمیشه کاری کرد،یعنی بهت کار نمی دن.
من هم قبلا #C کار کردم،همون رو ادامه بدم یا طراحی سایت و وب رو شروع کنم؟؟میشه با شفافیت بیشتری ما رو راهنمایی کنید،ممنون.
برنامه نویس حرفه ای در مقیاس جهانی نمیشه کتاب نخونه. با فیلم و اینا جزییات رو نمیشه یاد گرفت. شب اگه یادم موند راهنمایی می کنم اگه یادم نموند یادم بندازید.
یادآوری!!! 
طراحی سایت یعنی چی؟
توضیح: همه اینا میشن طراحی سایت:
۱- طراحی یه صفحه استاتیک شخصی
۲- طراحی فرانت اند یه سایت با استفاده از html css js bootstrap jquery...
۳- طراحی فرانت اند یه سایت با استفاده از یه فریمورک مثل angular
۴- طراحی سایت با استفاده از یه cms اماده
۵- طراحی بک اند یه سایت با هر زبانی
۶- استفاده از nodejs
۷- طراحی بک اند و فرانت اند یه سایت
من که مثل شما حرفه ای نیستم!  
فقط می خوام بدونم چطور می تونم در این سیل اطلاعات و تغییر سریع همه کس و همه چیز،پیش برم و جا نمونم!
پ.ن:سوالات و یادداشتهای غیرحرفه ای ها برای حرفه ای ها نامفهوم و یا خنده داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ
تبلیغ شاتل نباشه هاا.ولی چنوقت پیش هم واسه تولدم نت اضافی شارژ کردن هم الان دیدم بازم اضافه شده حجم نتم نمیدونم چرا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Faridfo - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ق.ظ
ببخشید که بحث علمی تون را قطع میکنم.
تقصیر دل تنگ من هست.
دوستم رفت اپلای کنه مهاجرت گرفت. اولش همه اش بحث دانشگاه و رنک و اینا بود .بعد زبان و این حرفا.
بعد رفت اپلای کنه. واقعا" هم اپلای کرد. گفتم یه پسره ،پدرش هم مسن هست تا بخواد راضی شون کنه طول میکشه.
رفیق ۱۰ ساله!!!!
مدتی بود بخاطر وقت کم کمتر میشد هم را ببینیم.
بیشتر هم من کنسل میکردم و میگفتم سرم خلوت میشه میرم می بینمش.
فک کنید پنجشنبه هشت شب زنگ زد گفت امشب مسافرم. دیگه نشد ببینمش .رفت کانادا برای همیشه....
حالا بگید پسرها بی احساسن!!!!
سه روزه هنگ ام.!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: من که مثل شما حرفه ای نیستم!  
فقط می خوام بدونم چطور می تونم در این سیل اطلاعات و تغییر سریع همه کس و همه چیز،پیش برم و جا نمونم!
پ.ن:سوالات و یادداشتهای غیرحرفه ای ها برای حرفه ای ها نامفهوم و یا خنده داره.
نظر شخصی من: آدم باید تو همه اینا یه دست هرچند کوچکی داشته باشه تا ۱- بتونه زمینه مورد علاقه شو انتخاب کنه ۲- بدون چی به چیه. اما فقط یکیشو جدی دنبال کنه. البته ترند ها ها رو هم باید بدونه قضیه شون چیه اما نه اینکه ریز بشه، فقط ترند هایی که در مورد زمینه اش هست رو باید ریز بشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: تبلیغ شاتل نباشه هاا.ولی چنوقت پیش هم واسه تولدم نت اضافی شارژ کردن هم الان دیدم بازم اضافه شده حجم نتم نمیدونم چرا
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از آواتار خوشگلت ![[تصویر: wink.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/wink.gif)
نه واقعااااا ، واقعنی شما این اواتار رو خوشگل میبینیدددددددددددد!!
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: تبلیغ شاتل نباشه هاا.ولی چنوقت پیش هم واسه تولدم نت اضافی شارژ کردن هم الان دیدم بازم اضافه شده حجم نتم نمیدونم چرا![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
اره شاتل برای تولد گیگ هدیه میده ..فک کنم ۱ یا ۳ گیگ یادم نیست دقیق..هوراهورا تولدم نزدیکه 
تولدت مبارک مهناز جوووووون:-*
*من فکرکنم از سال ۸۹ عضو شاتل هستم قبلنا خووووب بوددد تازه یکی دوسالی میشه که اینجوری برام مشکل پیش اومده زودزوووود ترافیکم رو مییخورههههههههه.. وزنگم میزنی میپیچونن :-s وقطع و وصلی زیادداره ...ناراضی شدم ازشاتل ناراحتم ازش میخواستم شکایتم کنم .. اما به این نتیجه رسیدم که شاید شاتل بهتر باشه ازبقیه حالا درسته ترافیک خور شده و دزدی زیاد اما من دیگه بهش عادت کردم کاریم ازدستم برنمیاد...به بقیه شرکتای دیگه هم نمیتوونم اعتمادکنم شایدم اونا خیلی بهترباشن..
مزایا و معایب شاتل:
هم تولد گیگ هدیه میده(فک کنم ۳گیگ) و هم از ساعت ۱تا ۸ دانلود رایگان(سرعت خوب قابل قبول ، اما تازگیا چندتایی نمیتونی باهم دانلودکنی فک کنم بخاطرتابستونه) هست اینش خوبه..این دانلود رایگانش برام بسیار مهمه ..اما چشمتون روز بد نبینه ازونور ترافیکم رو مثل قارچ میخوره نامردااا:-s... و پشتیبان کاملا حرفه ای و دروغگو چرندگو دربرابرپیچوندن وقانع کردن ادما(کاش من یکم این قدرت بیان روداشتم دیگه خوشحالیم چندبرابرمیشدددد )
حالا میبخشمت شاتل اما بگما ناراحتم ازت..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ
کجا دنبال مفهومی برای عشق میگردی؟
که من این واژه را تا صبح معنا میکنم هرشب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: شایسته جان، دیلیجنت از شاتل استفاده نمیکنه الان نت نداره بیاد بگه
پس یعنی ۳ گیگش سوخت؟
حیف شد. مردم گیگ ندارن مصرف کنند دلیجنت داره اونوقت این طوری هدر میده؟ اخه این درست نیست
آره من شاتل نیستم ولی جدی من نفهمیدم قضیه چی بود.البته مقدارش همون ۱/۰۴ گیگ درست بود که اینا اشتباه زده بودن.
دو روزی بود میرفتم سایتش رو چک میکردم برام میزد ۱/۰۴ گیگ باقی مانده. منم نشستم دانلود کردن بعد یک ساعت مونده بود که مدت زمان طرحم تموم شه دیدم زده ۳/۳۴ گیگ باقی مانده :| خیلی ناراحت شدم آخه اصلا وقتی نمونده بود بتونم مصرفش کنم..
آخرشم نتونستم از همه ۱/۰۴ گیگم استفاده کنم. نامردیه. ینی چی "مقدار ترافیک باقی مانده از طرح قبلی قابل انتقال به دوره بعد نمی باشد" ؟!
ا
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: تازه یکی دوسالی میشه که اینجوری برام مشکل پیش اومده زودزوووود ترافیکم رو مییخورههههههههه..
منم قبلا با شاتل همین مشکلو داشتم که خدا رو شکر الان یه آی اس پی دیگه ست خیلی راضیم تز پشتیبانیشون و سایتشون فقط قیمتاش گرونه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: منم قبلا با شاتل همین مشکلو داشتم که خدا رو شکر الان یه آی اس پی دیگه ست خیلی راضیم تز پشتیبانیشون و سایتشون فقط قیمتاش گرونه
چه آی اس پی استفاده میکنی؟ چجوریه هزینهاش؟دانلود رایگان هم داره؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (07 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از آواتار خوشگلت ![[تصویر: wink.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/wink.gif)
نه واقعااااا ، واقعنی شما این اواتار رو خوشگل میبینیدددددددددددد!!
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: تبلیغ شاتل نباشه هاا.ولی چنوقت پیش هم واسه تولدم نت اضافی شارژ کردن هم الان دیدم بازم اضافه شده حجم نتم نمیدونم چرا![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
اره شاتل برای تولد گیگ هدیه میده ..فک کنم ۱ یا ۳ گیگ یادم نیست دقیق..هوراهورا تولدم نزدیکه 
تولدت مبارک مهناز جوووووون:-*
*من فکرکنم از سال ۸۹ عضو شاتل هستم قبلنا خووووب بوددد تازه یکی دوسالی میشه که اینجوری برام مشکل پیش اومده زودزوووود ترافیکم رو مییخورههههههههه.. وزنگم میزنی میپیچونن :-s وقطع و وصلی زیادداره ...ناراضی شدم ازشاتل ناراحتم ازش میخواستم شکایتم کنم .. اما به این نتیجه رسیدم که شاید شاتل بهتر باشه ازبقیه حالا درسته ترافیک خور شده و دزدی زیاد اما من دیگه بهش عادت کردم کاریم ازدستم برنمیاد...به بقیه شرکتای دیگه هم نمیتوونم اعتمادکنم شایدم اونا خیلی بهترباشن..
مزایا و معایب شاتل:
هم تولد گیگ هدیه میده(فک کنم ۳گیگ) و هم از ساعت ۱تا ۸ دانلود رایگان(سرعت خوب قابل قبول ، اما تازگیا چندتایی نمیتونی باهم دانلودکنی فک کنم بخاطرتابستونه) هست اینش خوبه..این دانلود رایگانش برام بسیار مهمه ..اما چشمتون روز بد نبینه ازونور ترافیکم رو مثل قارچ میخوره نامردااا:-s... و پشتیبان کاملا حرفه ای و دروغگو چرندگو دربرابرپیچوندن وقانع کردن ادما(کاش من یکم این قدرت بیان روداشتم دیگه خوشحالیم چندبرابرمیشدددد )
حالا میبخشمت شاتل اما بگما ناراحتم ازت..
ترازو ترافیک همه جا یکیه ها
ما ترافیک خور نداریم و نخواهیم داشتم . سیستم اکانتیگ رو من خودم ۶ ماه تمام بررسی میکرم حتی یک بیت هم جابه جا نمیشه .یکی از دلایلش به خاطر نرم افزارهایی مثل وایبر و تانگو تلگرام که خیلی مصرف میکنن و مشتری نمیدونه وو شاکی میشه  
یکی دیگش هم به خاطر هک شدن مودم هست
مودم تی پی لینک و دی لینک و مگانت به راحتی هک میشه
به راااااااااااااااااااااااااااااحتی
مودم زایکسل فعلا من تا حالا ندیدم کسی بتونه هک کنه . دو نفر تا حالا ادعا کردند میتونن و شرط بندی کردیم   که نتونستند
نرم افزار دیو متر رو از شاتلد لند دانلود کن متوجه میشی کجا داره ترافیکت مصرف میشه
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: و پشتیبان کاملا حرفه ای و دروغگو چرندگو دربرابرپیچوندن وقانع کردن ادما(کاش من یکم این قدرت بیان روداشتم دیگه خوشحالیم چندبرابرمیشدددد )
                 متشکریم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ
منم با اینکه خیلی کم دانلود میکنم احساس میکنم حجم نتم خیلی زود تموم میشه ۳ ماهه ۸ گیگ میگیرم مجبورم خورد خورد هم شارژ کنم انگار الکی خورده میشه البته باز از این شاتل نسبت به مال مخابرات که برا یجا دیگه گرفتم خیلی بیشتر راضیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: احساس میکنم حجم نتم خیلی زود تموم میشه
احساس میکنید زود تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا مطمعن هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و زود تموم شدن با مصرف کم داشتن فرق میکنه هااااااااااااااا
|