|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hamzeh.S - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۲۱ ب.ظ
درود برهمه ماشتی ها.مابرگشتیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ
بدون شـــــــــــــــرح....! :'(
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - roger670 - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ ب.ظ
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش
چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: از خیر پست گذاشتن گذشتم
دوستان وبلاگ نویس این خبرو بخونن بد نیست، به هر حال تو این دنیا هر چیزی ممکنه 
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من فقط یه وبلاگ داشتم اونم تازه ۴-۵ ماهی بود افتتاحش کردم
هر روزکه می خوام مطلب بذارم با همین مشکل ومواجه میشم
دیگه stickynote ام پر شده از بس مطلب گذاشتم
ولی خیلی مسخره بود که گفتهبودندسرور ها هنگام جابه جایی آسیب دیدن آدم فکر می کنه مثل اسباب کسی که با وانت آبی ها جابه می کنن
داشتن سرورا رامیبرند که از دست کار گرا لیز خورده افتادند وآسیب دیدند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۳ ب.ظ
بلاگ (blog.ir)خیلی بهتر از بلاگفاست.امکاناتش بیشتره.من خیلی وقته اسباب کشی کردم اونجا و راضیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ ب.ظ)zahra_ce87 نوشته شده توسط: آخرشم میرن ورزش تری و ... در نهایتم میشینن فیلم می بینن
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: می بینین چه روح بزرگی دارن اقایون؟ با این همه کار ورزش می کنن
منظورش این نبود میرن ورزش میکنند، گفت میرن ورزشتری (سایت Varzesh3.com)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ ب.ظ
خدا را شکر امروز حالم تغییر کرد وقتی اینو قبول کردم که باید تلاش کنم
امضای دوستان این روزا بهم انرژی میده/
خوشبختی میان خانهٔ شماست، بیهوده آن را در باغ بیگانگان میجویید.
//
هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش.
سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر
//
اگه جرئتت ناامیدت کرد
از جرئتتم فراتر برو.
//
فاصله بین حرف تا عمل، همان باورهای شماست
//
زمانی که همه چیز بر ضد شماست به یاد آورید که هواپیما همواره خلاف جهت باد اوج میگیرد
بسیاری از ناکامیها ناشی از این است که هنگام تسلیم شدن نمیدانید که تا چه حد به موفقیت نزدیکید.
//
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: اگه فضای استفاده شده پیام ۱۰۰% شه دیگه نمی تونیم پیام بدیم؟
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: چند تا خالی کرده بودم کم نمی شد، شما گفتین بیشتر خالی کردم ۱% کم شد
میخواین ترشی ۷ ساله درست کنید با پیاماتون؟ ![[تصویر: 368929_4.gif]](https://img.manesht.ir/368929_4.gif)
مشکل من این بود که نمی دونستم از سطل زباله هم باید حذف شه(بعد که دیدم با پاک کردن چند تا پیام کم نمی شه گفتم شاید تعداد پیامهایی که می توانیم بدهیم.. محدود است برای همین پرسیدم)...اگر نه حتی آنهایی که اطلاعاتش رو می خواستم نگه دارم رو جایی save می کردم و پاکش می کردم.
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: والا تا جایی که من توو این سایت دیدم ملت پستهای معمولی رو هم پاک میکنند و دلشون نمیخواد بمونه، چه برسه به پیام.
بعد من اگه پیامهام واقعاً در این حد مهم و ارزشمند بود که دلم نیاد حتی ۱ درصدش رو پاک کنم، ۲۵ تومن میدادم صندوق پیام خصوصیم نامحدود میشد :')
من یک ctrl+s از اون صفحه می گیرم بعد اون پیام رو پاک می کنم این طوری هزینه اضافی هم نمی کنم
البته من معتقدم برای آموزش و... باید هزینه کرد ولی افزایش حجم صندوق ارزشی نداره مخصوصا وقتی راه چاره دیگه ای هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ
ترک کردن چای از ترک کردن خیلی از ادمها هم حتی سخت تره!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
و اولین تجربه مدیریتی...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من یک ctrl+s از اون صفحه می گیرم بعد اون پیام رو پاک می کنم این طوری هزینه اضافی هم نمی کنم
البته من معتقدم برای آموزش و... باید هزینه کرد ولی افزایش حجم صندوق ارزشی نداره مخصوصا وقتی راه چاره دیگه ای هست
سؤ برداشت نشه، من صرفاً خواستم بگم انتظار نداشتم یه نفر این همه پیامی که دلش نیاد پاک کنه داشته باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ب.ظ
چرا گرفته دلت... مثل آنکه تنهایی...
چقدر هم تنها...
خیال می کنم...دچار آن رگ پنهان رنگ ها هستی..
دچار یعنی...عاشق...
و فکر کن که چه تنهاست...
اگر که ماهی کوچک... دچارآبی دریای بیکران باشد...
همیشه فاصله ای هست ...
دچار باید بود...
سهراب سپهری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۲ ب.ظ
ماهی عیدمون هنوز نمرده, خیلی نگرانم غیر طبیعی نیست؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farhud - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: ترک کردن چای از ترک کردن خیلی از ادمها هم حتی سخت تره!
کاری نداره. من یه ساله عضو کمپینم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hotmail - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ب.ظ
روزه گرفتن دل بهتر است از روزه زبان، و روزه گرفتن زبان بهتر است از روزه گرفتن شکم.
----------
ماه ماه ماه
به پیشواز ماه رمضان رفت گرانی یا برکت؟
از چه سخن راندی.
گرانی بر فقیر چه کند.
شکمش را با نصف میزان قبلی به سر می برد
ثروتمند بر سینی ها می افزاید نسبت به ماه قبل
چه گذشت بر این امت.
سفره فقیر برچیده وکاسته شود و بر سفره ثروتمند افزوده شود.
گرامی داشت فقیر یا ثروتمند؟
به فکر فقیر یا به فکر ثروتمند؟
مگر با نان جوین و نمک و نصف خرما؟
می گویند در گذشته بوده ولی من می گویم هنوز هست.
گفتی ، ولی نکردم چون سخت است و ندیدم چون نکردم.شاید فقط گفتم.
---------------
چه بسا روزه دارى که از روزه خویش جز تشنگى بهره اى ندارد.
امام سجّاد علیه السلام فرمود:آگاه باشید که مبغوض ترین مردم نزد خداوند کسی است که به سنت و مذهب امامی معتقد باشد و به اعمالش اقتداء نکند.(اصول کافی)
----------
کار و عبادت با زبان روزه یا بی کاری و عبادت با زبان روزه؟ تز کیه نفس و تلاش در ابادانی مملکت و کشاورزی با زبان روزه یا .......؟
از امیرالمؤمنین (ع) روایت شده که سه چیز دنیا را دوست دارم: ۱ . پذیرایی از مهمان (اطعام الضیف) ۲ . روزه تابستان (الصوم فی الصیف) ۳ . جهاد با شمشیر (والجهاد بالسیف)
خداوند به همه صبر جمیل عطا کند.
-----------------
ان کس دست به مال دارد و بیست نوع غذا به سفره دارد. او سفره رنگین دارد نه تو. / صاحب مکنت و مال در اینجا چه می گردد. اندکی در فضا بگرد تا ریخت و پاش سفره های رنگین بر تو ظاهر شود.
در طرفی سفره پاک و حلال را می بینم در طرفی دیگر سفره ی رنگین صاحب مکنت. از مولایش تبعیت کرد؟ یا ..
|