|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Breeze - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ
آهنگ "پاییز سال بعد" از رستاک ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دنـیــای مـــا انـدازه هـم نـیــست... مـن عــاشـق بــــارون و گـیـتــارم... مــن روز هـا تـا ظـهر مـی خـوابـم... مـن هـر شـبـو تــا صـبـح بـیــدارم... دنـیــای مـــا انـدازه هـم نـیــست... مـن خـیـلی وقـتـا سـاکتم سردم... وقتی که می روم تو خودم شاید.... پــایــیــز ســــال بــــعـد بــرگــردم... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Autumn.Folio - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
اگه قلبت گله کرد گله از فاصله کرد، اگه تنها موندی تا طلوع خورشید اگه باورات کم اند اگه آینه ها غم اند، اگه هیشکی حرف چشماتو نفهمید اگه غم داشتی یه روز اگه کم داشتی هنوز، اگه دیدی دنیا خنده هاتو دزدید . . . آهنگ نترس از رضا صادقی (آلبوم همین) |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fsi2013 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
دوستان یه آهنگ خفنه خفنه خفن دارم میخوام براتون بذارم وجدانن همتون سپاس بزنید همه بچه ببینند حالشو ببرین من یه کم دپ بودم یه چن تا ذکر(الابذکرالله تطمئن القلوب(معجزه میکنه )) گفتم[ اگ ریا نشه] خوب شدم بعد همیطوری به آهنگ خوب تو نت پیدا کردم گفتم واسه شماها هم بذارمولی راسشو بگم اینقد که خوشم میاد ازش حسودیم میشه بذارم واستون ولی چون دوستون دارم میذارمش دیگ چیکار کنم ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بفرمایید حالشو ببرید |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - atenaa - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: دوستان یه آهنگ خفنه خفنه خفن دارم میخوام براتون بذارم وجدانن همتون سپاس بزنید همه بچه ببینند حالشو ببرین ایول خوشم اومد باحال بود
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: دوستان یه آهنگ خفنه خفنه خفن دارم میخوام براتون بذارم وجدانن همتون سپاس بزنید همه بچه ببینند حالشو ببرینخیلی باحال بود شاد شدم
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fsi2013 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:خواهش(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: دوستان یه آهنگ خفنه خفنه خفن دارم میخوام براتون بذارم وجدانن همتون سپاس بزنید همه بچه ببینند حالشو ببرین ![]() (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: خیلی باحال بود شاد شدم خواهش میکنم بقیه دوستان از دستش ندید |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - virtual girl - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ
خو منم یه آهنگ خونگی تقدیمتون کنم ![]() تک نوازی سه تار از برادرم عارف توی پیلوت ! (یواشکی از تبلتش دزدیدم ! البته قدیمیه ! ولی به حس و حال من میخورد این بچه ام هم کنکوری بوده همدردم باهاش )مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم کار گروهی اون یکی برادرم عرفان که سازهای کوبه ای مینوازه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هفته پیش دانشگاه آزاد (هییی آخرم میرم همینجا ) اجرای مشترک داشتن ولی سی دیش هنوز نیومده بود بذارم براتون ..
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Breeze - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: تک نوازی سه تار از داداشم عارف توی پیلوت !ماشالله به این همه هنر .. آفرین .. عالی بود |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - SaMiRa.e - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
" تا بهار دلنشین " از استاد بنان ( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ) |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - SaMiRa.e - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: رمز فایلم اگه بزارین خیلی خوب میشه فایل زیپ رو که باز کنید ، سمت راست رمز نوشته شده
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - **sara** - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ ب.ظ
کار یکی از آشنایان که فعلاً مجوز شعرشون رو گرفتن و قراره ان شا ا... آلبومش رو هم منتشر کنند. هر دو آهنگ رو دوست دارم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد. "راز شمعدونی" شاعر، خواننده و آهنگساز آرشاویر (به یاد روزهای پاک بچگیمون) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. "کلبه برفی" شاعر و خواننده آرشاویر (حس و حالمون بعد از حضور کسی که با اومدنش دنیامونو تغییر داد) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - parisa123 - 07 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
من راز شمدونی و کلبه برفیو خیلی دوست داشتم.ممنون که به اشتراک گذاشتین.به آرشاویر هم تبریک میگم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من خیلی دوسشون داشتم.خیلی ممنون من آهنگ راز شمدونیو با صدای آرشاویر خیلییییییییییییییی دوست دارم من آهنگ راز شمدونیو با صدای آرشاویر خیلییییییییییییییی دوست دارم |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neilabak - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ
گروه چاتار...آلبوم باران تویی....تو یه هوای سرد...با یه لیوان چای سبز غوغاست |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - زهرا سادات - ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
باز دوباره با نگاهت این دل من زیر و رو شد باز سر کلاس قلبم درس عاشقی شروع شد دل دوباره زیر و رو شد با تموم سادگی تو حرفتو داری میگی تو میگی عاشقت میمونم میگم عاشق آخری تو حرفتو داری میگی تو می دونی حالم این روزا بدتر از همه س آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست قول بده که تو از پیشم نری واسه من دیگه عاشقی جاده یک طرفه س میمیرم بری آخرین دفعه س پرواز تو قفس شدم بی نفس شدم دیگه تنها شدم توی دنیا بدون خودم راستشو بگو این یه بازیه ؟ نکنه همه حرفای تو مثل حرف همه صحنه سازیه بی هوا نوازشم کن اشک و غصه هامو کم کن با نگاه بی قرارت باز دوباره عاشقم کن اشک و غصه هامو کم کن قلب من بهونه داره حرف عاشقونه داره راه دیگه ای نداره غیر از اینکه باز دوباره سر رو شونه هات بزاره جاده یک طرفه - مهدی احمدوند ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یاد آور یه سفر فوق العاده خوب
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ErPupone - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ
جاده یک طرفه رو که مرتضی پاشایی خونده!!!! اهنگ قشنگیه Sent from my GT-I9192 using Tapatalk |