|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kingmax - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: نتایج اومدهااااااا
یه لحظه قلبم اومد تو دهنم رفتم سایت سنجش دیگه هیچوقت از این شوخیا نکن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sadi_gh - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: نتایج اومدهااااااا
وااای ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
ما امروز خونه نیستیم، میشه باهاش صحبت کنی فردا بیاد ؟!!! ![Sleepy Sleepy](images/smilies/sleepy.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ب.ظ
کاربر آفاق و بلک هیلو ، شما دو تا، بله با شمام، دستاتونو بیارین جلو، زووووووووووود![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif) ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
![[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRt_qh5cLpYs_II4hKjFa0...Fgy5sUw-sQ]](http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRt_qh5cLpYs_II4hKjFa0lK99x7DfM4v9B9A25o-y9Fgy5sUw-sQ)
بچه های بـــــــــــــــــــــــــــد![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - artmiss - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ)*HANA* نوشته شده توسط: سرعت آهو ۹۰ کیلومتر در ساعت است در حالی که سرعت شیر ۵۷ کیلومتر در ساعت است پس چطور آهو طعمه ی شیر می شود؟
.
.
.
.
ترس آهو از شکار شدن باعث می شود که او برای سنجش فاصله اش با شیر مدام به پشت سر نگاه کند و به خاطر همین سرعتش بسیار کم می شود تا جایی که شیر می تواند به او برسد!
یعنی اگر آهو به پشت سرش نگاه نکند طعمه ی شیر نمی شود!
اگر آهو به سرعت خود ایمان داشته باشد همانگونه که شیر به نیرویش ایمان دارد هیچگاه طعمه ی شیر نمی شود !
این قصه ی خیلی از ما آدم ها هم هست اگر به خودمان ایمان نداشته باشیم و در طول زندگی همیشه به پشت سر نگاه کنیم و به مرور خاطرات گذشته بپردازیم هم از زندگیمان عقب می مانیم و هم آینده را از دست می دهیم.
دقیقا چند ثانیه قبل اینکه این متنو بخونم به همین موضوع فکر میکردم. دمت گرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ
زمین ما برای شـاد بـودن محیـا نیست.
باید ربود شادمانی را
از کف روزگار.
در این زندگی
مردن
دشـوار نیست.
دشـوار تر آن است
که زندگی را بنـا کنی...
...................................................
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kingmax - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: یااااااااااااااخدااااااااااااااااا چه عصبانی داداش من خودم برا همه قاطی میکنم شما برا ما قاطی میکنی![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif) بدِ دارید آب بندی میشید برای مواجه شدن با کارنامه اتون ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
پ.ن:من دچار عذاب وجدان شدم حلال کنید دوستان .قول میدم دیگه شوخی نکنم![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
شما ببخش یه لحظه اعصابم خورد شد نفهمیدم چی گفتم اگه دور برم بودی...![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من اشتباه کردم نفرمایید خیلی از بچه ها شاد شدن لطفا به شوخی هاتون ادامه بدید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دلم خیلی گرفت .![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) امیدوارم واسه هممون اتفاقای خوب رقم بخوره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - didar - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ
من که در تنگ برای تو تماشا دارم
با چه رویی بنویسم غم دریا دارم؟
دل پر از شوق رهایی است ولی ممکن نیست
به زبان اورم ان را که تمنا دارم
چیستم؟ خاطره زخم فراموش شده
لب اگر باز کنم با تو سخن ها دارم
با دلت حسرت هم صحبتی ام هست ولی
سنگ را با چه زبانی به سخن وادارم؟
چیزی از عمر نمانده است ولی می خواهم
خانه ای را که فرو ریخته بر پا دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
* شهامت همیشه فریاد زدن نیست ، گاهی صدای آرامیست که در انهای روز میگوید : فردا دوباره تلاش خواهم کرد . *
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ
"بچه ها نقل قول ها رو طولانی نکنید!"
جمله ای خاطره انگیز!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ
اینو دیدین؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ب.ظ
من میدونم هفته دیگه که نتایج اومد همه شاد و خوشحال میشید و تازه استرس نتایج به استرس انتخاب رشته تبدیل میشه! اما واسه رتبه های خوب مانشتی با لذت همراه .... امیدوار باشید به حرفم گوش کنید رو حرف بزرگترم حرف نباشه! فهمیدی یا نه بیام!!!!!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ
بعضی وقتا چه قدر زود آدم نتیجه عمل یا حرفی را که زده می گیره........
روز معلم گفتم آخه معلمای ما چه کار کردند واسه ما
اگه درسی بوده با روش های قدیمی و تکراری درس دادند. اصلا عشق توی کارشون نبوده و از این حرفا
تا اینکه دیشب معلم دین و رندگی دوم دبیرستانمون را خیلی خیلی اتفاقی دیدم
کامل منو یادش بود. بعد که با هم صحبت کردیم کلی خاطره تداعی شد برام ...
و یادم اومد که چه قدر از این معلممون چیزای با ارزش یاد گرفتم....امشب که دوباره دیدمش گفت : من جات تو کلاس را یادم هست
ردیف دوم صندلی اول.................
واقعا که کیش و مات شدم بعد هم کلی دعا کردو رفت
خیلی خوشحالم که معلمون را دیدم واین از لطف خدا بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ
لینک زیر رو بخونید عالی هست، من که دوسش دارم
خواستید تو تاپیک مرتبط هم بگذارید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: لینک زیر رو بخونید عالی هست، من که دوسش دارم
یه جاهاییش احساسی و غیر منطقیه.
|