۰
subtitle
ارسال: #۱

میشه توابع مولد رو بیخیال شد؟؟؟؟
با سلام
توی این توابع مولد بدجوری گیر کردم
کتاب هادی یوسفی رو داشتم دیدم این قسمت رو خیلی بد بیان کرده به سفارش دوستان کتاب گریمالدی رو خریدم
حالا بعد از خوندن گریمالدی هم دقیقا مطلب برام جا نمی افته
پر حرفی بسه سوالم اینجاست که اگر این قسمت رو بیخیال بشم توی فصلای آینده به مشکل بر می خورم یا نه؟
پیشاپیش ممنون
کتاب هادی یوسفی رو داشتم دیدم این قسمت رو خیلی بد بیان کرده به سفارش دوستان کتاب گریمالدی رو خریدم
پر حرفی بسه سوالم اینجاست که اگر این قسمت رو بیخیال بشم توی فصلای آینده به مشکل بر می خورم یا نه؟
پیشاپیش ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: میشه توابع مولد رو بیخیال شد؟؟؟؟
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ)۷۰raouf نوشته شده توسط: با سلام
پیشاپیش ممنون
نه زیاد / توابع مولد تو شمارش و حل رابطه های بازگشتی کاربرد داره / زیاد سخت هم نیست که اینطوری میگی / اگه دوست داری خوب یاد بگیری کتاب گسسته پیام نور بگیر خیلی خوب توش گفته و مثال هم زیاد داره (کلاً کتابهای پیام نوری مثال زیاد داره) / من کتاب گسسته پیام نورو تو همه مباحث گسسته توصیه می کنم
ارسال: #۳

RE: میشه توابع مولد رو بیخیال شد؟؟؟؟
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: نه زیاد / توابع مولد تو شمارش و حل رابطه های بازگشتی کاربرد داره / زیاد سخت هم نیست که اینطوری میگی / اگه دوست داری خوب یاد بگیری کتاب گسسته پیام نور بگیر خیلی خوب توش گفته و مثال هم زیاد داره (کلاً کتابهای پیام نوری مثال زیاد داره) / من کتاب گسسته پیام نورو تو همه مباحث گسسته توصیه می کنممرجع ما توی پیام نور برای گسسته کتاب قلی زاده بود.الان عوض شده؟مال خود انتشارات پیام نوره؟
۰
ارسال: #۴

شاید اون بخش از توابع که در مورد معادلات همگن و غیر همگن(و خطی و غیر خطی) گفته مسئله رو مشکل کرده.برای من هم سخت بود.میتونید فعلا اون رو نخونید. تا اونجا که یادمه تابحال توی کنکور دولتی از معادلات غیر همگن غیر خطی(که سخت ترینش هست)سئوال نیامده و بیشتر همگن بوده.تقریبا میشه گفت حفظیه و مثل معادلات دیفرانسیل هست.توابع مولد همون مبحث بازگشتی های الگوریتم هستند.
۰
ارسال: #۵

من هم اوایل با تابع مولد مشکل داشتم. از چه کتابی میخوانید؟ اگر از گریمالدی بخوانید و چند باری مباحث رو مرور کنید٬ مسلط میشید.
تو کنکور IT سال ۹۰ یک سوال از تابع مولد اومده بود. (مشابه تمرین گریمالدی بود)
تو کنکور IT سال ۹۰ یک سوال از تابع مولد اومده بود. (مشابه تمرین گریمالدی بود)
۰
ارسال: #۶

امسال که توابع مولد علوم کامپیوتر رو ترکوند ... بیچاره اونایی که کنار گذاشته بودن !
من هم تو یوسفی گیر کردم و از تنها کتابای که داشتم (کتاب گسسته نیکوکار که برای ارشد گرفته بودم ولی کامل نخوندم و کتاب مرجع اندرسون یاد گرفتم) ... کمک گرفتم. تو کنکور هم راضی بودم.
من هم تو یوسفی گیر کردم و از تنها کتابای که داشتم (کتاب گسسته نیکوکار که برای ارشد گرفته بودم ولی کامل نخوندم و کتاب مرجع اندرسون یاد گرفتم) ... کمک گرفتم. تو کنکور هم راضی بودم.
۰
ارسال: #۷

کنکور مهندسی که چند ساله سوال نیومده از مولد. ولی با توجه به اینکه پارسال تو علوم اومده خیلی امکانش زیاده که مهندسی هم بیاد. به نظرم گریمالدی رو چند بار تمریناشو حل کنید براتون جا می افته فعلا که وقت زیاده .
ربطی به بخش های دیگه ی گسسته نداره می تونین کنار بذارینش فعلا ولی در نهایت باید بخونیدش.
ربطی به بخش های دیگه ی گسسته نداره می تونین کنار بذارینش فعلا ولی در نهایت باید بخونیدش.
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close