(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: (08 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: اگر واسه vostro 1500 میگید, احتمالا کارت تان ۸۴۰۰M GS باشه.
اول مطمئن بشید مدل دقیقش چیه.
سپس در لینک زیر مدل را انتخاب کنید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مثلا ۸۴۰۰M GS ویندوز ۷ ۳۲بیتی میشه این درایور:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من درایور رو از اون لینکی که گفتین دانلود کردم خودش باز ۸۶۰۰ M رو نصب کرد.
حالا باید صبر کنم ببینم ۲ ساعت دیگه سیستم ریست میشه یا نه
از کجا میتونم مطمئن بشم که گرافیکم ۸۶۰۰ هست یا ۸۴۰۰ ؟
(۲۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ق.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: سلام
در صفحه آبی کد هایی مبنی بر علت به وجود آمدن مشکل تان نوشته می شود که با جستجوی آن کد و عبارات در گوگل می توانید علت بروز این مشکل را متوجه بشید
همچنین از برنامه BlueScreenView نیز می توانید کمک بگیرید
کلا دو مورد کرش نشون میده اونم مربوط به سال ۲۰۱۱ هست.
که این دو مشکل رو نشون میده
Hardware Abstraction Layer DLL
و همون مشکل گرافیک
قبل از نصب درایور جدید قبلی را پاک کنید.
اگر گارانتیش تموم شده بازش کنید و نگاه کنید مدلش چیه.
یا به لینک زیر رفته, سرویس تگ را وارد کرده و در قسمت System Configuration ببینید چه مدلی نصب شده.(شاید کارت گرافیکی را ننویسد)
یا همچنین می تواند از VEN و DEV استفاده کنید و مدلش را بفهمید: (ممکن هست که این روش اشتباهاتی داشته باشد)
در مورد کرش نظر خاصی ندارم, احتمالا dumping رو غیر فعال کرده اید که باید فعالش کنید؛
بهتر هست از یک تعمیرگاه فنی لپتاپ هم جویا بشید, شاید کارت تات مشک سخت افزاری دارد.(نیم سوز و ...)