(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ)ahmadnouri نوشته شده توسط: من نمیدونم منظورتون از مسیر بدست آوردن جواب چیه؟ خودم سوال رو اینطوری حل کردم میشه بگین کجا اشتباه کردم؟
حل شما صحیح هست. ببینید من خودم برای اولین بار که این سوال رو حل کردم به گزینه اول رسیدم، ولی وقتی بعدا توجه بیشتری کردم به نتیجه ای که شما در نظرتون هست رسیدم که در اینصورت هر دوی این موارد می تونند کلید کاندید باشند، ولی منظور واضح من حرکت کردن در راستای چارچوب مسئله و گزینه های داده شده هست نه پاسخ کاملی که خودم بدون توجه به گزینهها بدست میارم. ممکنه جواب هایی که بدست میاد همگی داخل گزینهها نباشند اما چیزی که مهمه اینه که پاسخ مورد نظر با اینکه کامل نیست اما صحیح هست.
دقیقا چنین شرایطی برای یکی از تست های دیگه همین فصل هم صدق میکنه، در واقع کلید کاندید دو تا بوده ولی داخل گزینهها فقط به یکی از اونها اشاره شده و هر دو کلید داخل گزینهها نیست که اتفاقا جواب نهایی هم همون گزینه ای بوده که بخشی از جواب اصلی هست (یعنی تنها یکی از کلیدها). اینکه من روی گزینه یک تاکید می کنم بدلیل "صحیح" بودنش هست، اگر هم گزینه کاملتر وجود داشت قطعا انتخاب خواهد شد.
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: برای این سوالی که مطرح کردید، من گزینهی ب رو انتخاب میکنم. امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ)ahmadnouri نوشته شده توسط: به نظر من گزینه ب درسته
چون میشه وابستگی های زیر رو بدست آورد
V--->W
VW--->X
VW--->Y
Y--->V
Y--->W
Y--->X
که تنها Z رو پوشش نمیده پس کلید کاندید YZ اه
از پاسخ هایی که دادید ممنونم؛
گزینه "ب" صحیح نیست. خب احتمالا استدلال شما دو دوست گرامی برای انتخاب گزینه "ب" طبق اثبات زیر این بوده که Y همه صفات را جز Z می دهد:
Y -> VWX Then Y -> V , Y -> W , Y -> X
و از همین طریق به این نتیجه رسیدید که کلید کاندید ما در این رابطه {YZ} هست. خب اگه دقت کنیم میتونیم از وابستگی اول و دوم داده شده هم چنین نتیجه ای بگیریم:
V -> W , VW -> XY Then V -> XY
V -> XY Then V -> X , V -> Y
همونطور که می بینیم V هم همه صفات جز Z را می دهد! پس با این حال شاید به اولین قضیه که این تاپیک بخاطرش ایجاد شد برسیم که Y که همه صفات را می دهد، V هم که همه صفات را می دهد! (یعنی خود Y و V هم همدیگر را خواهند داد)، پس آیا میشه طبق همون استدلال به این نتیجه رسید که هر دوی اینها صحیح هستند؟ یعنی هم {Y,Z} و هم {V,Z} کلید کاندید هستند؟ البته این تست هم از نظر نوع رابطه و خواص و هم از نظر گزینهها دارای تفاوت هایی نسبت به تست اول هست. به هر شکل در صورت صحیح بودن پاسخ "ب"، پاسخ "الف" هم صحیح بود، بنابراین گزینه "د" صحیح است.