(۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۲۵ ب.ظ)SAMARE نوشته شده توسط: دوستان عزیز به نظرتون مهندسی نرم افزار - پوران پژوهش کافی نیست؟ حتما باید اول پرسمن رو بخونیم؟؟؟
میخواستم بدونم کتاب مهندسی نرم افزار- پوران که برای تست معرفی شده مولف اش کیه؟؟؟
مشاورهی نصیر (استاد سلطانی) در مورد منبع مطالعهی این درس، هیچ کتاب و جزوهی خلاصه یا کنکوری رو، به تنهایی، توصیه نکردند و گفتند، فصل های مربوطه از کتاب پرسمن، به طور کامل مطالعه شوند (فصلها را نگفتند، در این مورد به سرفصل های آزمون های پارسه رجوع کن. شاید در این انجمن هم، سرفصل های این درس گفته شده باشد)
*من با استفاده از کتاب مهندسی نرم افزار انتشارات سپاهان، توزیع فراوان سوالای کنکور رو بین فصلای این کتاب بدست آوردم. نتیجه اش: در کنکور دولتی مهندسی it سالای ۸۳ تا ۸۸، به ترتیب، فصل های
--"محصول و فرایند مهندسی نرم افزار" ،
--"مدیریت پروژه های نرم افزاری" و
--"الگوهای تحلیل"
از اون کتاب، مهمترین فصلها بودند. به نظرمن حتما" باید فصل هایی از کتاب پرسمن که مربوط به این فصل های کتاب سپاهان است رو، از کتاب پرسمن خوند.
*این درس رو بایستی مفهومی خوند.
*اگه به دلیل کمبود وقت، برای خوندن کامله کتاب مرجع این درس، یا برای جمع بندی، خواستی کتاب کنکوری بخونی، به نظر من کتاب مهندسی نرم افزار انتشارات سپاهان بهترینه. چون بهتر مطالب و سوالای کنکور رو دسته بندی کرده و در ضمن واژه گذینی ش هم به نظر من بهترینه (اولین چاپ مهندسی نرم افزار سپاهان=۸۸). بعدش، به نظر من پوران خوبه.
*پوران مطالب رو پراکنده گفته، بخش چکیدهی فصل که انتهای هر فصل هست، در واقع چکیدهی اون فصل نیست، چون بیشترش مطالبیه که در اون فصل گفته نشده. شکل های کتاب پوران نسبت به کتاب سپاهان، کمتره. مهندسی نرم افزار پوران که من دارم، چاپ بهار۸۸ هستش. سوالای کنکور سالای ۸۵ به بعد رو دسته بندی-ی فصلی نکرده. برعکس، مهندسی نرم افزار سپاهان، سوالای کنکور رو، به قول خودش، میکرو طبقه بندی کرده.
*انتشارات گسترش علوم پایه هم امسال "درس و کنکور مهندسی نرم افزار" بیرون داده. به نظر من، قسمت درسش، از نظر حجم، با سپاهان خیلی فرق نداره ولی از نظر روون بودن متن، سپاهان بهتره.
*راهیان ارشد هم، مهندسی نرم افزار داره که از همهی کتب کنکوری این درس خلاصه تره.
.........................................
*همون طور که گفتم، کتاب مهندسی نرم افزار پوران، که من دارم، چاپ بهار ۸۸ هستش و مولفش پیمان تیموری. برای اطلاعات بیشتر راجع به آخرین چاپ این کتاب، می تونی به {سایت انتشارات پوران پژوهش-صفحهی کتب ارشد مهندسی it}، مراجعه کنی.