(۲۴ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۴۳ ب.ظ)ali.alhambra نوشته شده توسط: امروز داشتم یه نگاهی به جزوه باغبانی میکردم، (جزوهای که بچهها برای دانلود گذاشته بودن.) تو عکسی که گذاشتم، منظورش از حافظه متناهی چیه؟
من که فکر میکنم مدرس اینجا دچار اشتباه شده، حافظه، حافظه است، و اگه به حافظه نیاز باشه، زبان منظم نیست.
سلاام
داشتم کامنت دوستان رو مرور میکردم گفتم خالی از لطف نباشه یه سری توضیحات تکمیلی در باب تکمل توضیح دوستان بدم .
اولا جزوه یی که نوشتید کاملا درسته اما چطور!!!
یه نگرش نادرست وجود داره که میگن اگر زبانی حافظه خواست منظم نیست ..این نحو بیان اشتباهست و اینگونه نیست در واقع ما در زبان منظم هم حافظه داریم اما این حافظه محدود هست و با حالتها شبیه سازی میشه وقتی از یک حالت به حالت دیگر میرویم یعنی داریم گذشته رشته رو به خاطر میسپاریم و این یعنی حافظه .
مثلا زبان
a1000000b1000000
یک زبان منظم هست و ماشین منظم این زبان
2∗1000000 حالت دارد .در واقع همانطور که واقف هستید ما این حافظه رو با حالتها ایجاد کردیم ووقتی از یکی حالت به حالت دیگر میرویم گذشته شته رو به خاطر میسپاریم .
من عمدا تعداد ارقام رو زیاد وارد کردم چون میخوام یه نتیجه گیری کنم .
ببنید اگر ما نیاز به حافظه محدود و مشخص داشته باشیم انوقت میوانیم این حافظه محدود را با حالتها شبیه سازی کنیم و زبان منظم خواهد بود اگر در این مثال یک ملیارد یا بیشتر هم می بود باز هم منظم هست .
اما در رشته
anbn
از انجا که مقدار
n
مشخص نیست لذا نمی توانیم هیچ تصمیم گیری در رابطه با اینکه رشته ما به چقدر حافظه نیاز دارد داشته باشیم لذاا این زبان نیاز به حافظه نامشخص و به عبارتی نامحدود دارد که قابل شبیه سازی به وسیله حالتها نیست
نتیجه گیری:
پس ما در زبان منظم هم حافظه داریم اما حافظه محدود و کاملا مشخص هست (چون تعداد حالتها مشخص هست )و این حافظه با حالتها شبیه سازی میشود .
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.