(۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۷ ق.ظ)lionheart نوشته شده توسط: خیلی ممنونم از راهنمایتون ولی اینکه میگید با رتبه ۸۰۰ هم میشه روزانه هوش خوند شامل غیر انتفاعی ها که نمیشه؟؟
یکی هم این فایل رو من از سایت مدرسان شریف دانلود کردم و حساب که کردم حدودا ۴۵۰ نفر قبول خواهند شد طبق این فایل در روزانه و شبانه در کل کشور پس چه طور یک نفر با رتبه ۸۰۰ قبول میشه؟؟
ممنون میشم این فایل رو نگاه کنید و نظرتون رو بگید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نه دوست عزیز منظورم همون روزانه بود. شبانه هم شاید تا ۱۲۰۰ هم شانسشو داشته باشید.
ببینید اگه ظرفیت کل روزانه و شبانه هوش مثلاً ۴۰۰ نفر باشه از رتبه ۱ تا ۴۰۰ هوش که نمیان تو انتخاب رشته، گرایش هوش رو انتخاب کنن! مثلاً معمولاً کسی که دروس مشترک رو خوب بزنه رتبهاش تو همه گرایشها زیر ۲۰۰ میاد و میتونه هرکدومو که دوست داره انتخاب کنه. برای مثال، رتبه یک نرمافزار رتبه هوشش میشه ۳۰ و خب چون طرف هدفش نرمافزار بوده تو انتخاب رشته، گرایش نرمافزار رو انتخاب میکنه و به همین ترتیب... برا همین رتبههای بالاتر هم شانس قبولی تو گرایشهای دیگه رو پیدا میکنن.
به این وضعیت اصطلاحاً میگن همپوشانی. معمولاً به خاطر اینکه همپوشانی بین گرایشهای مجموعه کامپیوتر زیاده باعث میشه رتبههای بالاتر هم شانس قبولی پیدا کنن.
برای دیدن قبولیهای سال ۹۶ به این لینک مراجعه کنید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.