(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)رزا نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ب.ظ)bahmansh نوشته شده توسط: (02 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: (02 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ)Fahrenheit نوشته شده توسط: خب همیشه توی ارشد آزاد کم ثبت نام میکنن، مگه نه ؟!
من نمیدونم! ولی چیزی که هفته پیش دیدم حدود ۳۰% ثبت نام کردن،
یه حساب سر انگشتی برای دلگرمی دوستانم:
فرض اینکه ۷۲ نفر ظرفیت نهایی نرم افزار باشه( که بیشتره) و الان حدود ۲۵ نفر ثبت نام کرده باشن، یعنی مثلا ۴۷ نفر دیگه میخوان، ولی این بار فرقش با اعلام نتایج ۱۰ شهریور اینه که دیگه حتما میخوان پر کنند، و با فرض اینکه در تکمیل ظرفیت هم نیمی از بچهها ثبت نام نکنن، ۲ تا ۴۷ نفر یعنی ۹۴ نفر دیگه رو قبول میکنن، یعنی تا نفر ۱۶۶! تهران قبول میشه
حالا اگه قبول نشدید خر منو نگیرید
داداش پس من که ۱۶۷ شدم قبول نیستم دیگه!!!!!!!!
ناموسی این همه عدد هست سریع برداشتی یکی قبل رتبه ما رو انتخاب کردی گند زدی تو روحیه ما
پارسال تا ۱۶۶ بود امسال حتمن شما قبولی مطمئن باش تا ۹۸ درصد قبولی
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)رزا نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ب.ظ)bahmansh نوشته شده توسط: (02 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: (02 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ)Fahrenheit نوشته شده توسط: خب همیشه توی ارشد آزاد کم ثبت نام میکنن، مگه نه ؟!
من نمیدونم! ولی چیزی که هفته پیش دیدم حدود ۳۰% ثبت نام کردن،
یه حساب سر انگشتی برای دلگرمی دوستانم:
فرض اینکه ۷۲ نفر ظرفیت نهایی نرم افزار باشه( که بیشتره) و الان حدود ۲۵ نفر ثبت نام کرده باشن، یعنی مثلا ۴۷ نفر دیگه میخوان، ولی این بار فرقش با اعلام نتایج ۱۰ شهریور اینه که دیگه حتما میخوان پر کنند، و با فرض اینکه در تکمیل ظرفیت هم نیمی از بچهها ثبت نام نکنن، ۲ تا ۴۷ نفر یعنی ۹۴ نفر دیگه رو قبول میکنن، یعنی تا نفر ۱۶۶! تهران قبول میشه
حالا اگه قبول نشدید خر منو نگیرید
داداش پس من که ۱۶۷ شدم قبول نیستم دیگه!!!!!!!!
ناموسی این همه عدد هست سریع برداشتی یکی قبل رتبه ما رو انتخاب کردی گند زدی تو روحیه ما
پارسال تا ۱۶۶ بود امسال حتمن شما قبولی مطمئن باش تا ۹۸ درصد قبولی
پارسال دوستم با رتبه ۳۳۹ نرم افزار ساری قبول شد اون هم در تکمیل ظرفیت مهر! بچه های نرم افزار ریلکس باشید.
داداش من علوم و تحقیقات تهران انتخابم بود، الان همه امیدم به اینه که تهران قبول بشم
باور کنید توی خونه و فامیل و دوستا یه جورایی سرافکنده شدم، هرکی میرسه میگه آزادم قبول نشدی!!!!
خدا کنه تهران قبول بشم،