سلام
ببینید
خوب خوندن ۴ کتاب اینترچنچ هست که باعث قوی شدن در انگلیسی میشه نه فقط خواندن.
ببین دوست محترم این پکیج رو زمانی که من معرفی اش کردم بصورت رایگان در مرجع زبان ایرانیان موجود بود ولی گویا به دلیل مواردی بین صاحب اثر و مدیر مرجع زبان ایرانیان، از اونجا برداشته شده و الان استاد باقری بوسیله گروه تلگرامشون (@ielts_roadmap) یا ساییتشون (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) پکیج ها رو خودشون می فروشند.
قبلا من به دوستان پیشنهاد دانلود کردن بخش های رایگان رو میدادم که خودشون قضاوت کنند و ببیند ایشون چقدر عالی داره درس می ده و چقدر با گذشتن از همون پکیج ۱ (اینترو) می تونید انگلیسی رو راحت صحبت کنید. ولی خب الان حذف شده و من راه حلی ندارم بابتش متاسفانه .... می تونید از طریق تلگرام با خود استاد در ارتباط باشید و ازشون بخوایید ببیند یکی دو تا درس رو بهتون میده امتحان کنید یا خیر.
واسه زبان تخصصی هم باید شروع به خواندن کلمات و بالا بردن دایره کلماتتون کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آموزش زبان تخصصی رو گذاشته و به نظرم بد نیست واسه شروع ...
اپلیکیشن ممرایز هم بد نیست. (memrise)
ولی اگه می خوایید قوی بشید یه کتاب تخصصی یا حتی همون زبان تخصصی دوران لیسانس و در موارد بهتر یه مقاله یا یه کتاب تخصصی رو بردارید و تمام تلاش خودتون رو جهت ترجمه اش بوسیله ترنسلیت گوگل و بینگ و پارسی جو و دیکشنری تخصصی کامپیوتر یعنی نارسیس انجام بدید.
دفعه اول ممکنه برای یک صفحه حدودا یک هفته معطل بشید و یا بعضی جاها رو اصلا نتونید ترجمه کنید ولی کم کم راه می افتید و خیلی عالی می تونید ترجمه کنید. این تجربه شخصی خودم بود که واسه یک متن کوتاه برای بار اول اونقدر زمان برد که کلی خسته شدم ولی چند ماه پیش ترجمه یک فصل ۶۰ صفحه ای سایز ریز کامپیوتر نهایتا یک ماه و کمی بیشتر برام رقم خورد، البته هفته ای ۶ یا ۷ صفحه بیشتر ترجمه نمی کردم ولی وقتی راه بیفتی ممکنه روزی ۱۵ صفحه هم به راحتی و سرعت ترجمه کنید.