(۰۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ق.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: (07 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ق.ظ)ستاره ی صبح نوشته شده توسط: یه کاری هس پروژه های خیلی کوچیک به زبان سی پلاس که بخشی از یه پروژه بزرگه واقعا ساده اس بعد خیلی هم توش چیز یاد می گیری من از سال اول دانشگاه گه گداری انجامش می دم ولی حوصله می خواد ویه قسمت گزارش نویسی هم داره که باید توش سلیقه به خرج بدی و من توی این چند سال نفهمیدم چه دلیلی برای این بخشه هس
اگه دوست داری یه همچین کاری رو بهم بگو اگه هم مشکلی توش پیش بیادم می تونم کمکت کنم
در امدش بدک نیس ولی بزرگترین خوبیش اینکه در حین کار یاد می گیری زمان زیادی هم نباید براش بگذاری بخصوص وقتی بدونی چی ازت می خواد
ممنون از راهنمایی شما
واقعیتش اینه که من ترم دو سی پلاس گذروندم و از اون موقع تا الآن هم کاری بهش نداشتم.
این پروژه هایی که شما در موردش صحبت میکنید در چه حدی هست؟(میشه یه مثال بزنید)
اگر بتونم دوست دارم انجام بدم.
یعنی شرکت به یه همچین کسی نیاز داره؟
شما مثل من شب بیداریا....
ببین تجربه من می گه کد نویسی حتی در ابتدایی ترین شکل خودش یادگیریش فقط از طریق کدنویسی ولاغیر یعنی اصلا تجزیه تحلیل مساله رو فقط زمانی که داری کد می نویسی درک می کنی چقدر برنامه نویسی کردی؟ پاس کردن خیلی مهم نیس
ولی این پروژه ها اگه شی گرایی رو درک کرده باشی خیلی راحت از پسشون برمیایی
فک کنم بهتر از مثال زدن اینکه برات چند تا برنامه بگیرم ببینی می تونی بنویسشون یا نه
سه شنبه یا چهارشنبه می گیرم برات پیام خصوصی می کنم
اعتماد به نفستو بالا ببر بعدم کلا علم ثابت کرده اوناییکه شب بیدارن آی کیو بالایی دارن
یه جیز دیکه ام که دوستمون گفتن راجع به لینوکس کلا لینوکس یاد گرفتن رو حتما توی برنامه ات بگذار کلا یه دید خیلی وسیع بهت می ده