سلام. دوستان من یکسری شرایطی و برای شما مینویسم، لطف کنید دقیق من و راهنمایی کنید. به شدت به کمک احتیاج دارم. ممنون.
من سال ۹۱ در یک دانشگاه غیر دولتی قبول شدم. اما به دلایل خاصی بنده دانشگاه را ادامه ندادم. اما تا الان هم از دانشگاه انصراف ندادم، ولی سنوات تحصیلیم پر شده. در حال حاضر خیلی درگیر خدمت سربازی هستم. قرار بود با کارت ایثار گری پدرم معاف بشم، که متاسفانه نشد و در حال حاضر با پرس و جوهایی که کردم، سربازی با مدرک دیپلم، اصلا خوب نیست و بسیار سخت میگذره. تقریبا تمام راهها جلوم بستهست. خواستم دوباره برگردم به دانشگاه، اما به دلیل اینکه سنوات تحصیلیم پر شده، این امکان وجود نداره. در حال حاضر دو راه حل به ذهنم رسیده. ابتدا اینکه به همین دانشگاه فعلیم، پولی پرداخت کنم تا اجازه دهن دوباره وارد دانشگاه شم. اما اگر این کار نشد، راه دوم این است که از دانشگاه انصراف بدم و دفترچه خدمت سربازی و بگیرم و ارسال کنم. بنده قبلا شنیده بودم که اگر شخصی سرباز باشه و در هنگام سربازی در دانشگاه قبول بشه، میتونه از سربازی خارج بشه و بره دانشگاه. من هم دقیقا میخوام این کار و انجام بدم. یعنی دفترچه خدمت و ارسال کنم و از اون طرف در دانشگاه آزاد در رشتههای بدون کنکور ثبت نام کنم. با توجه به اطلاعاتی که دارم، از خدمت میتونم خارج شم و برم دانشگاه. حالا سوال من این است:
۱/ آیا این کاری که قصد آن را دارم واقعا انجام شدنی است یا خیر؟
۲/ و اینکه اگر این کار شدنی است، بعد از ارسال دفترچه دقیقا چه زمانی اعزام به خدمت میشیم. چون میخوام زمانی ارسال کنم که با زمان شروع دانشگاه یکی بشه.
دوستان لطف میکنید اگر من و راهنمایی کنید. واقعا به یک راهنمایی دقیق احتیاج دارم. سپاس