(۲۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۱۹ ب.ظ)amironline نوشته شده توسط: بنظرم نمیشه برا همه یه نسخه کلی پیچید
مثلا من خودم با اینکه با برنامه نویسی و طراحی سایت حال میکنم و خیلی دوست دارم که روزی استاد دانشگاه باشم و کارهای پژوهشی انجام بدم
شاید میشد با اطلاعات موجود یه درآمد خوب داشت ولی با لذتی که رسیدن به هدف بزرگتر داره قابل مقایسه نیست
برای اینکه بفهمیم واسه یه رشته ساخته شدیم یا نه هم میشه تحقیق عمقی کرد نه عرضی: دی
البته منظورم اینه که راجع به یه رشته ای که تحقیق کردیم دنبال کاربردهاش هم باشیم اگه بشه یه مدت هم تو اون زمینه کار کرد که خیلی عالی میشه
درسته نمیشه برا همه یه نسخه پیچوند اما آخرش شما هم به این نتیجه رسیدید که بهترین راه اینه که طرف کار کنه .در مورد تحقیق هم به نظر من تا عملا در گبر نشی نمی تونی خیلی چیزا رو بفهمی
من هم دقیقا وضعیت شما رو دارم ۳ سال بر نامه نویس تحت وب شرکت نفت بودم اما چون به تدریس علاقه دارم تصمیم گرفتم بیام ارشد بخونم اما ببین این دوست ما می خواد بدونه میتونه تو این رشته مفید
باشه یا نه به نظرم حتی اگه بخوای تدریس هم بکنی بهتره کمی در صنعت کار کرده باشی چون وقتی داری تدریس میکنی کسایی رو تربیت میکنی که باید برن تو صنعت دوران دانشجویی آیا اساتیدی
پایه عملی هم داشتن بهتر نبودن ما اساتیدی داشتیم که حتی تعریف کلاس رو تو شی گرایی نمیدونس
به نظرم پایه عملی داشتن انگیزه ایجاد میکنه در دانشجو و این باعث میشه دانشجویی مث این دوست ما نشه که حتی در پایان دوران تحصیل هم ندونه به رشتش علاقه داره یا نه؟
چرا چون کل دوران تحصیل رو فقط دروسی رو پاس کرده اما آیا لذتی در او ایجاد کرده ؟
لذت کاربرد آنها تا ببینه خودش به عنوان یه مهندس چه طوری میتونه به عنوان ابزار دستش
از این علوم استفاده کنه من اگه می گم باید در محیط واقعی کار کرد برا اینه که در چنین حالتی
کاربرد بعضی از دروسی که خواندیم رو لمس میکنی دوست من و اون موقع میتونه با این ابزار کار کنه
و توانایی های خودش رو نمایان کنه و به خودش ثابت کنه که میتونه و به درد این رشته می خوره یا نه ؟