(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۲۹ ب.ظ)erfan.el نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)axarsu نوشته شده توسط: از این همه داوطلب فقط ۵ نفر درصدهاشون رو گفتن!!!!!!!!!
آقا خواهشاً همه درصدهاشون رو بگن تا مطمئن بشیم که همه خراب کردن، نه فقط خودمون
فقط به خاطر شما درصدامو میگما وگرنه این درصدا گفتن نداره !
زبان : ۴۴
مشترک :۵
مدیریت : ۶۸
تخصصی: ۲۰
واقعا نابود شدم !
من دوساله دارم برای کنکور درس میخونم
وقتی حرف منو میفهمی که بالای ۷۰ % کل مباحث رو خونده باشی وقتی کمر برای تهران بسته باشی ولی حتی درصدات در حد مجازم نباشه !
وقتی یه ازمون این مدلی باشه که حتی یه تست از درخت و گراف و طراحی نرم افزار و ازمایش نرم افزار ، مفاهیم ای پی و ... نیاد وقتی از ۶ تا سوال هوش ۴ تاش از دو فصل اخره وقتی از ۶ تا سوال پایگاه دوتاش غلطه دیگه میخوای چه طور بشه ؟
تو کشور من به این میگن سنجش (سنجش به سبک ایرانی)
گناه منو امسال من اینه که تهران نیستیم و بچه مایه دارم نیستیم و نمیتونیم کلاس دکتر فلانی و بهمانی که رفیق فابریک طراح ها هستن و مشابه سوالات کنکور رو تو کلاساشون حل میکنن بریم !
گناه ما اینه من طبق رول ۶ الی ۷ سال گذشته فصول مهم رو خوندیم ولی طراح امسال مرض داشته کلا تمام روال های گذشته رو تغییر داده !
فقط از خدا میخوام حق این مدل طراح های نامردو خودش بده که زحمت دوساله ما رو به هدر میده !
=============================
دوست عزیز شما مو به مو حرف دل منو زدین اما هوش یه فصل ۴تا سوال
نرم تفزار ۲فصل۱۱ ۱۳ ۵سوال
داد الگوریتم ۹تاش مرتب سازی و پویا
مهندسی نرم افزار بینهایت سخت بود حای سوال۵۰هم غلطه کلید
مرتب سازی چرا ادغامی نشده بدترین حالت و متوسط هر سه گزینه دیگه که میشهn^2
پایگاه دو سوال اولش تابلو هیچکدوم اپدیت پذیر نیستن بخاطر ستون مشتق یعنی معدل وترکیب دو جدول
هوش خدا لعنت کنه طارحش رو ۴سوال از منطق؟
اونم مرتبه اول فقط؟
شبکه هم دوتا سوالاش جواب درستی نداره ......
خواهش میکنم از همه بچه ها اعتراض کنید چرا تنوع موضوعی نداره وقتی برای هر کتاب سنگین۵۰۰ما باید بخونیم اونم انقدر طراحان تنبل هستن امسال که سه سوال از یه فصل میدن این میشه شانس مسلم
سال قبل هم نرم افزار همه سوالاتشو از طراحی داد هبود این طراح نامحترم به خودش زحمت نمیده کتابها ر وبرگ بزنه
من یکی حالال نمیکنم
خواهش میکنم اعتراض بزنین بلکه سال بعد زندگی بقیه مردم نابود نشه تنوع موضوعی باشه