سلام از همه دوستانی که وقت گذاشتن و پاسخ دادن ممنونم همه نکاتی که گفتید مطالعه کردم و حتما به کار میگیرم
این چند روز برای منابع کلی سرچ کردم و تقریبا نتایج خوبی گرفتم تصمیم دارم این کتابها رو تهیه کنم ممنون میشم اگه کسی نظری داشت در میون بذاره
اول اینکه چه درسهایی رو حذف کنم بهتره ؟؟؟ از لحاظ وقت گیر بودن ، خودم به این نتیجه رسدم اینها رو حذف کنم : ریاضی مهندسی ، مدار الکتریکی ، نظریه (فقط بخاطر وقت گیر بودن حذف میکنم نظرتون بگید) ، آمار
سیستم عامل : کتاب پارسه که اکثرا میگن خوبه ولی پوران هم خوبه ، فکر میکنم با این زمان خوندن پوران منطقی تر باشه ولی مطمن نیستم
گسسته : پوران (هنوز تهیه نکردم اما کتاب پارسه دارم ولی اکثرا گفتن پوران بهتره)
مدار منطقی : پوران
هوش : راهیان ارشد (هنوز تهیه نکردم ولی کتاب راسل رو دارم)
معماری : پوران
ساخنمان داده : پارسه یا پوران (هنوز تهیه نکردم !)
الگوریتم : پوران شنیدم خوبه اما من این کتابها رو دارم فکر میکنم همینا خوب باشه : کتاب نیپولیتان/نعیمی پور ترجمه جعفرنژاد قمی و کتاب پارسه قلی زاده
حالا پوران لازمه تهیه کنم ؟؟ بابت هزینه نمیگم فقط میخوام تو این زمان بهترین کتاب ممکن رو بخونم
محاسبات عددی : راهیان ارشد رو دارم اول از همین شروع میکنم و بعد فرصت شه پارسه یا پوران که هنوز ندارمشون
برای زبان یه کتاب زبان عمومی و تخصصی مقسمی دارم نمی دونم خوبه یا نه ؟؟!!
زبان عمومی جی ۵ چطوره ؟؟ یا کتاب ۵۰۴ ؟ خوندن زبان همه تون توصیه کردین خودمم خیلی علاقه دارم به خوندنش فقط اینکه پایه م کمی ضعیفه و نمی دونم چیه منبعی بخونم که تو این زمان برام بهتر باشه ولی از خوندن زبان لذت میبرم
دوستان از چه درسی شروع کنم بهتره ؟؟ مثلا می دونم ساختمان رو قبل الگوریتم باید بخونم اگه درس دیگه ای هم اینطور حتما مربوطه بگید .
برای خوندن هوش قبل لازمه درس دیگه ای حتما خونده بشه؟؟
(۲۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)good arman نوشته شده توسط: اگر مصمم هستی با روزی ۱۰ ساعت میشه نتیجه گرفت البته بشرطی که به خودت مطمئن باشی و اعتماد بنفس هم داشته باشی بدون استرس محکم بخونی
زبان بینهایت مهمه واسه گرایش نرم وهوش
گسسته هم پایه درسهای دیگه هست خیلی اهمیت داره
تو مشترک ها ه مبنظر من نظریه بذار کنار
کدار معماری ساختمان و سیستم عامل رو بخون
تو تخصصی هم الگوریتم وهوش رو بخون اگر وقت کردی دو سه فصل مهم محاسبات عددی ام بخون
واسه منابع هم کمکی خواستی من در خدمتم چون مشهدی میتونم بهت بگم یکی دو درسم بری کلاس
قصدتون جدی بود بهم پیام بدین
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییهات ، لطفا منابعی که گذاشتم مطالعه کنید و نظرتون بگید ، بله قصدم کاملااااا جدی هست و استرسم خیلی کمتر شده و بیشتر مصمم هستم که همه تلاشم رو بکنم و نتیجه رو بخدا واگذار میکنم در هرصورت با خوندن چیزی رو از دست نمیدم و نهایتش تجربه ای برای سال بعد میشه اما خب به همین امسال هم امیدوارم و مصمم .
در مورد کلاس گفتید چه کلاسی برای چه درسی؟؟؟
در مورد محاسبات کدوم فصلاش مهم تره ؟؟ببخشید واقعا وقت ندارم راجب این موضوع سرچ کنم اگه میدونید حتما بهم اطلاع بدید و اگه راجب درس دیگه ای هم فصلای خاصی مهم تر هست ممنون میشم برام بذارید