۰
subtitle
ارسال: #۱

معرفی منبع مناسب انتقال داده
سلام به همه - از کسانی که سال های قبل کنکور دادن و یا در حال حاضر از منابع کنکوری انتقال داده مطلع هستن خواهش میکنم معرفی کنن تا هم خودم و هم بقیه استفاده کنن تا الان که منبع بدردبخوری پیدا نکردم -
ممنون
ممنون
۰
ارسال: #۲

کسی نبود یه کتاب معرفی کنه - بچه ها از رو چی میخوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۰
ارسال: #۳

یه کتاب انتقال داده از فرشاد صفایی گرفتم انتشارات نوپردازان یکی از بچه معرفی کرد خیلی ازش راضی بود
و کتاب شبکه حقیقت که فقط هفت فصل اولش انتقاله هم میگن خیلی خوبه هرکی استفاده کرده راضی بوده
و کتاب شبکه حقیقت که فقط هفت فصل اولش انتقاله هم میگن خیلی خوبه هرکی استفاده کرده راضی بوده
۰
ارسال: #۴

نظری درباره کتاب استالینگز ندارید ؟
ترجمه کی از هه بهتره ؟؟
ترجمه کی از هه بهتره ؟؟
۰
ارسال: #۵

ممنون ار راهنماییتون - یعنی این ۲ کتاب با هم خونده بشه دیگه مشکلی نیست ؟ به کل مباحث تسلط پیدا میکنیم ؟
میدونید از انتقال چنتا سوال میاد در کنکور ؟؟
میدونید از انتقال چنتا سوال میاد در کنکور ؟؟
۰
ارسال: #۶

استالینگز دارم از سپیدنام بنظرم زیاد جالب نیست بدنیست اما نخونید کتابای مدرسان چاپ جدیدش عالین
اگه تعریف انتقال شنیدی حتما بگیر انتقال پارسه هم خیلی عالیه.خودمنم اولش باورم نشد مدرسان کتاباش اینقدر خوب باشه.کل مباحث رو پوشش داده.کلی مثال داره چاپش کتاباش هم خیلی عالیه.
اگه تعریف انتقال شنیدی حتما بگیر انتقال پارسه هم خیلی عالیه.خودمنم اولش باورم نشد مدرسان کتاباش اینقدر خوب باشه.کل مباحث رو پوشش داده.کلی مثال داره چاپش کتاباش هم خیلی عالیه.
۰
ارسال: #۷

پارسه انتقال مخصوص معماری هم داره اما کامل نیست
شبکه پارسه کامل تره
مدرسان تک فروشی هم داره.
شبکه پارسه کامل تره
مدرسان تک فروشی هم داره.
۰
ارسال: #۸

شبکه پارسه چند فصلش مربوط به انتقال داده هست و کدوم مباحث از همه مهمتره ؟؟؟؟
۰
ارسال: #۹

من کتاب شبکه حقیقت رو پیدا نکردم . آیا کتابی بهتر یا در همون حد هست که بخرم و بتونم همه تستای انتقالو بزنم؟
اصلا از انتقال چند سوال میاد ؟ ۴ تا یا ۳ تا ؟!
اصلا از انتقال چند سوال میاد ؟ ۴ تا یا ۳ تا ؟!
۰
۰
ارسال: #۱۱

سلام
دیگه رفتن شبکه و رایانش به زیرگروه کامپیوتر قطعی شد. میشه کتاب خوب معرفی کنید. چون آخرین جواب مال سال ۹۲ بوده هنوزم کتاب شیکه حقیقت جلد اولش خوبه؟
دیگه رفتن شبکه و رایانش به زیرگروه کامپیوتر قطعی شد. میشه کتاب خوب معرفی کنید. چون آخرین جواب مال سال ۹۲ بوده هنوزم کتاب شیکه حقیقت جلد اولش خوبه؟
۰
ارسال: #۱۲

هشت فصل اول کتاب شبکه دکتر حقیقت که الان البته جلد اوله خیلی خوبه. خیلی خیلی از مقسمی و راهیان که من این سه تا رو تابستون امسال برای انتقال داده خوندم بهتره. دوست من هم مدرسان خوند که اصلا با کتاب دکتر حقیقت قابل مقایسه نیست. چهار فصل اول لایه فیزیکی و بقیش لایه data link رو پوشش میده.
شک نکنید که کتاب دکتر حقیقت کامل تر و بهتره.
(۰۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ)mhm-pc نوشته شده توسط: اینو سریع از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بگیر و خودتو راحت کن. بهترین کتاب کنکوری انتقال داده مدرسانه
چهار تا تا سوال میاد
شک نکنید که کتاب دکتر حقیقت کامل تر و بهتره.
۰
ارسال: #۱۳

RE: معرفی منبع مناسب انتقال داده
کتاب دکتر حقیقت پارسه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
۰
ارسال: #۱۴

بچه ها من شبکه حقیقت تک جلدی مال سال ۹۲ دارم ، بازم باید جلد یک و بگیرم؟
۰
ارسال: #۱۵

سلام. شبکه پارسه (دکتر حقیقت) جلد ۱ به گفته خود دکتر شامل همه سرفصل های انتقال داده است. فکر کنم همون کافیه.
۰
ارسال: #۱۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close