۰
subtitle
ارسال: #۱

آنالیز استهلاکی و تجمعی
سلام دوستان.
من فصل سوم کتاب پوران رو دارم می خونم به یه بخشی رسیدم با عنوان آنالیز استهلاکی و تجمعی.
حقیقتش هر چی می خونمش هیچ چی نمی فهمم اگه کسی می دونه و یه توضیحی بیاد در موردش بده ممنونش میشم.
همچنین روش حسابرسی و پتانسیل چی می خواد بگه؟
با تشکر.
من فصل سوم کتاب پوران رو دارم می خونم به یه بخشی رسیدم با عنوان آنالیز استهلاکی و تجمعی.
حقیقتش هر چی می خونمش هیچ چی نمی فهمم اگه کسی می دونه و یه توضیحی بیاد در موردش بده ممنونش میشم.
با تشکر.
۰
ارسال: #۲

RE: آنالیز استهلاکی و تجمعی
(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: سلام دوستان.
با تشکر.
سلام عزیز مشکلتون چیه بفرمایین بعدش چشم
اتفاقا معمولا یه سوال ازش میاد دقت بفرمایین انالیز استهلاکی وانالیز حالت میانگین باهم فرق دارن و این نکته رو دکتر سی جوادی توی تست ۹۲ اشتباه حل کرده
۰
ارسال: #۳

(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: سلام دوستان.
با تشکر.
سلام
این یکی از مهمترین قسمت های ساختمان داده هست که هر سال توی کنکور سوال میاد و معمولا یکی از سوالایی هست که کمتر کسی جواب میده ولی حل کردنش خیلی سخت نیست. من پیشنهاد می کنم که یا قسمت سرشکنی کتاب داده ساختار دکتر قدسی یا قسمت Amortized کتاب CLRS رو مطالعه کنید.
سه روش محاسبه هست ۱- آنالیز تجمعی ۲- روش حسابرسی ۳- روش پتانسیل
دو مسئله کلاسیک وجود دارد ۱-مولتی پاپ ۲- شمارنده دودویی
که در این منابع این دو تا مسئله رو با هرسه مدل محاسبه کرده. هر مسئله ای رو با هر روشی میشه حل کرد اما هر مسئله با یک روش بهتر قابل حله.
امکان توضیح جامع در این جا وجود ندارد و پیشنهاد می کنم حتما این قسمت رو بخونید اگر سوالی بود بپرسید.
۰
ارسال: #۴

سلام.
آنالیز استهلاکی زمان اجرای متوسط هر عمل در بدترین حالت را نشان می دهد. در این آنالیز N عمل انجام می شود و هزینه زمانی این عملیات رو N عمل سرشکن می شود. این یعنی چی ؟ یه مثال می زنید؟
آنالیز تحمعی که راحت تره: هزینه N عمل را به دست می آوریم سپس به N تقسیم می کنیم.
توضیح داده شده توسط
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
:
فرض کنید n تا عمل (operation) داریم و زمان اجرای بدترین حالت برای این n عمل را T(n) بنامید. درینصورت هزینه سرشکن تجمعی این n عمل میشود T(n)/n. یعنی زمان اجرای بدترین حالت را بر تعداد کل عملها تقسیم میکنیم.
روش حسابرسی: این چی میخواد بگه؟ لطفا مثال بزنید.
روش پتانسیل: اینم خیلی گنگه لطفا مثال بزنید.
با تشکر
آنالیز استهلاکی زمان اجرای متوسط هر عمل در بدترین حالت را نشان می دهد. در این آنالیز N عمل انجام می شود و هزینه زمانی این عملیات رو N عمل سرشکن می شود. این یعنی چی ؟ یه مثال می زنید؟
آنالیز تحمعی که راحت تره: هزینه N عمل را به دست می آوریم سپس به N تقسیم می کنیم.
توضیح داده شده توسط
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
:
فرض کنید n تا عمل (operation) داریم و زمان اجرای بدترین حالت برای این n عمل را T(n) بنامید. درینصورت هزینه سرشکن تجمعی این n عمل میشود T(n)/n. یعنی زمان اجرای بدترین حالت را بر تعداد کل عملها تقسیم میکنیم.
روش حسابرسی: این چی میخواد بگه؟ لطفا مثال بزنید.
روش پتانسیل: اینم خیلی گنگه لطفا مثال بزنید.
با تشکر
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
منبع ویدیویی برای آنالیز عددی | fotobetpsy | ۰ | ۱۱۹ |
۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ آخرین ارسال: fotobetpsy |
|
تفاوت آنالیز عددی و محاسبات عددی | fotobetpsy | ۰ | ۱۴۲ |
۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ آخرین ارسال: fotobetpsy |
|
کاربرد و آموزش حرفه ای کار با گوگل آنالیز | fafaferdos | ۰ | ۲,۰۵۹ |
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۹ ب.ظ آخرین ارسال: fafaferdos |
|
سوال از آنالیز ترکیبی | ss311 | ۰ | ۱,۲۳۶ |
۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۰۳ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
آنالیز IP | ژنیک | ۰ | ۱,۵۴۵ |
۰۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۳ ب.ظ آخرین ارسال: ژنیک |
|
آنالیز استهلاکی | vajihehsalehi | ۳ | ۳,۷۳۷ |
۰۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ آخرین ارسال: Pure Liveliness |
|
محاسبه تابع تجمعی از روی تابع توزیع | H-Arshad | ۳ | ۲,۹۵۶ |
۲۸ آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ آخرین ارسال: gunnersregister |
|
بازه انتگرال در تابع توزیع تجمعی | H-Arshad | ۱ | ۲,۵۹۳ |
۲۸ آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۲۳ ب.ظ آخرین ارسال: Behnam |
|
محاسبه تابع تجمعی | H-Arshad | ۵ | ۳,۲۳۰ |
۲۸ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ آخرین ارسال: Jooybari |
|
آنالیز زمانی این برنامه؟ | JetiX | ۱ | ۱,۷۹۱ |
۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ آخرین ارسال: Pure Liveliness |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close