۰
subtitle
ارسال: #۱

کمـــــــــــــک فرومول الگوریتم های زمانبندی
سلام دوستان من ضعف زیادی در درس سیستم عامل دارم !!!!امیدوارم کمکم کنینن
زمانهای پاسخ و انتظار برای هر فرایند رو از روی نمودار گانت چه جور محاسبه کنم چه جور باید جا گذاری کنیم
مثلا بر اساس fifo هست!
W = O - A - S
W: زمان انتظار
O: زمان اتمام فرایند
A: زمان ورود فرایند
S: زمان اجرای فرایند
زمان O: زمان اتمام فرایند چه جور باید به دست بیاریم ممنون!!!!
زمانهای پاسخ و انتظار برای هر فرایند رو از روی نمودار گانت چه جور محاسبه کنم چه جور باید جا گذاری کنیم
مثلا بر اساس fifo هست!
W = O - A - S
(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)araz22 نوشته شده توسط: سلام دوستان من ضعف زیادی در درس سیستم عامل دارم !!!!امیدوارم کمکم کنیننمثلا این چه جور حل شده ؟؟؟به روس sjf هست
مثلا بر اساس fifo هست!
W = O - A - S
۰
ارسال: #۲

RE: کمـــــــــــــک فرومول الگوریتم های زمانبندی
زمان اتمام فرایند یعنی وقتی که زمان اجرای فرایند تموم میشه و از صف خارج میشه و دیگه اینوهم از روی نمودار گانت باید دید .
من متوجه نشدم سوال شما چی هست ؟شما زمان اتمامو متوجه نمیشید یا روند کار الگوریتم sjf رو؟
من متوجه نشدم سوال شما چی هست ؟شما زمان اتمامو متوجه نمیشید یا روند کار الگوریتم sjf رو؟
ارسال: #۳

(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: زمان اتمام فرایند یعنی وقتی که زمان اجرای فرایند تموم میشه و از صف خارج میشه و دیگه اینوهم از روی نمودار گانت باید دید .زمان اتمام فرایند چه جور به دست میاد ؟؟
مثلا: تو مثالی که گذاشتم زمان اتمام فرایند چه جور حل شده ؟؟
چه جور باید نمودار گانت رو به دست بیاریم !!
ممنون میشم کمکم کنین
*راستش من سیستم عامل رو هوایی پاس کردم این چزا رو نداشتیم
۰
ارسال: #۴

زمان انتظار های بدست آمده داخل مسئله ای که گفتید براساس الگوریتم fifo نه sjf.
عکس نمودار sjf و fifo مربوط به این مثالی رو که گفتید رو همراه با یه توضیحاتی براتون گذاشتم ولی برای یادگیری بهتر و باتوضیحات بیشتر تایپیکهای مربوط به این الگوریتمارو که قبلا زده شده رو ببینید.
عکس نمودار sjf و fifo مربوط به این مثالی رو که گفتید رو همراه با یه توضیحاتی براتون گذاشتم ولی برای یادگیری بهتر و باتوضیحات بیشتر تایپیکهای مربوط به این الگوریتمارو که قبلا زده شده رو ببینید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close