کمـــــــــــــک فرومول الگوریتم های زمانبندی - نسخهی قابل چاپ |
کمـــــــــــــک فرومول الگوریتم های زمانبندی - araz22 - 04 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ
سلام دوستان من ضعف زیادی در درس سیستم عامل دارم !!!!امیدوارم کمکم کنینن زمانهای پاسخ و انتظار برای هر فرایند رو از روی نمودار گانت چه جور محاسبه کنم چه جور باید جا گذاری کنیم مثلا بر اساس fifo هست! W = O - A - S W: زمان انتظار O: زمان اتمام فرایند A: زمان ورود فرایند S: زمان اجرای فرایند زمان O: زمان اتمام فرایند چه جور باید به دست بیاریم ممنون!!!! (۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)araz22 نوشته شده توسط: سلام دوستان من ضعف زیادی در درس سیستم عامل دارم !!!!امیدوارم کمکم کنیننمثلا این چه جور حل شده ؟؟؟به روس sjf هست |
RE: کمـــــــــــــک فرومول الگوریتم های زمانبندی - so@ - 04 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ
زمان اتمام فرایند یعنی وقتی که زمان اجرای فرایند تموم میشه و از صف خارج میشه و دیگه اینوهم از روی نمودار گانت باید دید . من متوجه نشدم سوال شما چی هست ؟شما زمان اتمامو متوجه نمیشید یا روند کار الگوریتم sjf رو؟ |
RE: کمـــــــــــــک فرومول الگوریتم های زمانبندی - araz22 - 04 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: زمان اتمام فرایند یعنی وقتی که زمان اجرای فرایند تموم میشه و از صف خارج میشه و دیگه اینوهم از روی نمودار گانت باید دید .زمان اتمام فرایند چه جور به دست میاد ؟؟ مثلا: تو مثالی که گذاشتم زمان اتمام فرایند چه جور حل شده ؟؟ چه جور باید نمودار گانت رو به دست بیاریم !! ممنون میشم کمکم کنین *راستش من سیستم عامل رو هوایی پاس کردم این چزا رو نداشتیم |
RE: کمـــــــــــــک فرومول الگوریتم های زمانبندی - so@ - 04 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ب.ظ
زمان انتظار های بدست آمده داخل مسئله ای که گفتید براساس الگوریتم fifo نه sjf. عکس نمودار sjf و fifo مربوط به این مثالی رو که گفتید رو همراه با یه توضیحاتی براتون گذاشتم ولی برای یادگیری بهتر و باتوضیحات بیشتر تایپیکهای مربوط به این الگوریتمارو که قبلا زده شده رو ببینید. |