(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۶ ب.ظ)golche70 نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط: سلام من رتبه ام ۵۵۱ هوش بود.یه فایل اکسل درست کردم و انتخابها و اسم رشته ها رو توش نوشتم امیدوارم به درد کسی بخوره.
درضمن کسی میدونه چه جوری با استفاده از ارقام این جدول تعیین کنه کدام دانشگاه سطح علمیش یا انتخاب شدنش بین بچه ها بالاتر بوده؟
با تشکر از اشتراک گذاری!
بر حسب ستون c (رتبه خودتون توی اون رشته ) از صعودی به نزولی مرتب کنید. این یعنی کسایی که قبل شما این رشته رو انتخاب کردن در ردیف های بالاتر تعدادشون بیشتر بوده.... البته شایدم اشتباه کنم.
اما من مال خودم رو که مرتب کردم ترتیب کاملا منطقی از دانشگاه ها و رشته ها داد.
پی نوشت : کسایی که رتبه بالا داشتن کارنامه شون ملاک بهتریه برای سوال شما ...
سلام و آرزوی موفقیت برای شما
راستش من خیلی فکر کردم.اصلا هیچ تحلیلی از این کارنامه نمیشه ارائه داد. مثلا نوشته من تو سمنان نفر ۹۰ بودم که دست به انتخاب این رشته زده.و از طرفی نفر ۱۳۲می که این رشته را انتخاب کرده هم قبول شده.
امکان دارد ۸۹ نفری که قبل از من انتخاب کرده اند همگی رتبه شان بالای ۴۵۰ باشد یعنی نفر اول قبولی رتبه اش ۴۵۰ باشد.
از طرفی در شاهرود من نفر ۸۵ شده ام.امکان دارد هر ۸۴ نفر قبل من مثلا رتبه شان از ۲۰۰ هم کمتر باشد!
درواقع این کارنامه از نظر من خاصیت خاصی ندارد جز اینکه بقیه قبولیهایمان را هم بفهمیم.
اکر رتبه ی نفر اول قبولی در آن رشته را ارائه میدادند بهتر بود و اگر میگفتند که شما نفر چندمی هستید که قبول شده اید (یعنی نفر چندم کلاس خودتان هستید) مثل کارنامه دوره کارشناسی آنوقت میشد چیزهایی فهمید.