(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: (14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: (14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: سلام.تبریک میگم بهتون ببخشید من یه چیزی رو متوجه نمیشم.شما رتبتون ۱۲۱ شده اما اخرین رتبه قبولی این انتخاب ۴۹ بوده.چه جوریه؟ یعنی چی رتبه داوطلب ۴۴؟
خواستم از این جدولی که گذاشتین استفاده کنم ولی قضیه پیچیده شد.
منظورش اینه که در بین کسایی که الگوریتم تهران توی انتخاب رشته شون بوده من نفر ۴۴ بودم. رتبه کل منظورش نیست.
خب اونو حدس میزدم اما بیشتر سوالم این بود که اخرین رتبه قبولی ۴۹ یعنی چی؟ منظورش اینه که تو رشته الگوریتم دانشگاه تهران ۴۹ نفر قبول شدند؟ الان میخوام ببینم با این کارنامه نهایی چطور میشه فهمید اگه ادم بخواد تهران نرم قبول بشه حداکثر تا رتبه چند باید بشه؟ بعد چرا اخرین رتبه قبولی رشته ها برای اشخاص مختلف فرق میکنه؟
نه، از اون ۴۹ نفر خب خیلی ها به خاطر قبولی توی یک دانشگاه دیگه الگوریتم تهران قبول نمی شن مثلا دانشجویی با رتبه ۵۰ نرم افزار امیرکبیر رو داخل انتخاب رشته اش جلوتر از الگوریتم تهران می زنه و داخل کسایی که الگوریتم انتخاب کردن مثلا نفر ۱۰ بوده و امیر کبیرقبول که می شه داخل اون ۴۹ نفر جا برای بقیه باز می شه. برای آخرین رتبه قبولی هم شما باید در نظر بگیری مثلا من که با رتبه الگوریتم ۱۴۵ قبول شدم نفر ۴۴ بودم و نفر ۴۹ هم قبول شده پس تقریبا به ۱۴۵ می شه ۵ نفر دیگه اضافه کرد حدودا می شه ۱۵۰ رتبه اخرین نفر روزانه الگوریتم ( و حداقل یک نفر می شه اضافه کرد که حداقل رتبه قبولی می شه ۱۴۶)
تنها نکته قابل استفاده این کارنامه اینه که با این رتبه نرم افزار به عنوان نفرات اخر می شه نرم افزار مدرس، علم و صنعت و بهشتی اورد و با این رتبه الگوریتم هم باز نفرات اخر می شه الگوریتم تهران روزانه اورد. همین کافیه دیگه.