زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۱۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

اعلام نتایج نهایی ارشد

ارسال: #۳۷۶
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۱۲:۰۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ، توسط noronet.)
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد
پیش بسوی خندوانه ....

شاد باشید ....

[تصویر:  379332_a8d3c-2464353-9906-b.jpg]

هه هوو اوووووو

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ... ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم
۳
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۳۷۷
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۱۲:۰۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ، توسط pe.esf.)
اعلام نتایج نهایی ارشد
واقعا خسته شدیم بدین دیگه جواباروووووووووووووووووووووووووووو

(۰۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ)pesare_sabz70 نوشته شده توسط:  حضور فعال بچه ها نسبت به نتایج اولیه کمتر شده....!!! جریان چیه؟؟!!!
چون خیلی از دوستان رتبه هاشون خوب نشده و امیدی به قبولی ندارن نمیان سر به مانشت بزنن

خدایا رحمی ای منعم که درویش سر کویت ......... دری دیگر نمی داند رهی دیگر نمی گیرد
۲
۱
ارسال: #۳۷۸
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۱۲:۲۲ ق.ظ
اعلام نتایج نهایی ارشد
اتفاقا من میدونم که به احتمال ۹۹% قبولم انشال.. ولی چیزی که برام مهمه اینه که نمیدونم واسه معافیت تحصیلی کی باید اقدام کنم(هنگام اعلام نتایج نهایی یا ثبت نام در دانشگاه)؟
۱/۵ روز از مرخصیم مونده فردا برم دانشگاه میتونم نامه معافیت بگیرم ازشون؟
۱
۰
ارسال: #۳۷۹
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۰۲ ق.ظ
[quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
اتفاقا من میدونم که به احتمال ۹۹% قبولم انشال.. ولی چیزی که برام مهمه اینه که نمیدونم واسه معافیت تحصیلی کی باید اقدام کنم(هنگام اعلام نتایج نهایی یا ثبت نام در دانشگاه)؟
[/quote
واسه کاردانی به کارشناسی که قبول شدم موقع ثبت نام دانشگاه یه نامه بهمون داد بردیم واسه نظام وظیفه و معافیت تحصیلی گرفتیم.
فک کنم تا موقع ثبت نام باید تو خدمت بمونید.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ehsansjs
ارسال: #۳۸۰
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۰۴ ق.ظ
اعلام نتایج نهایی ارشد
من فردا یه آزمون مهم دارم استرسم واسه اون خیلی بیشتره ولی ناخوآگاه دستم به گوشی میره میزنم sanjesh.org......کاش صب زود بزنن من تا شب نمیتونم چک کنم دیگه اون آزمونمم خراب میشه Sad
۰
۰
ارسال: #۳۸۱
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۰۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ، توسط ehsansjs.)
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  [quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
[/quote
واسه کاردانی به کارشناسی که قبول شدم موقع ثبت نام دانشگاه یه نامه بهمون داد بردیم واسه نظام وظیفه و معافیت تحصیلی گرفتیم.
ضمن تشکر از پاسخ شما
دانشگاه نامه "بهتون" داد یعنی دقیقا به کی؟ الآن که من برم پاسگاه(در استان دیگه) برادر یا پدرم میتونه این نامه نگاری و کاغذبازیهارو انجام بده یا وکالتنامه و ... میخواد؟! بعید میدونم بعداز ۱۰ روز مرخصی هنوز نرسیده بازم مرخصی بده بهمSad
۰
۰
ارسال: #۳۸۲
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۱۳ ق.ظ
اعلام نتایج نهایی ارشد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نتایج نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ساعت بیست فردا منتشر می شود.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ziba.O , mk1992
ارسال: #۳۸۳
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۱۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ، توسط t.mehr.)
من که فقط دارم آهنگ a simple motion رو گوش میدم.

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نتایج نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ساعت بیست فردا منتشر می شود.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ehsansjs , khordad.girl
ارسال: #۳۸۴
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  [quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
[/quote
ضمن تشکر از پاسخ شما
دانشگاه نامه "بهتون" داد یعنی دقیقا به کی؟ الآن که من برم پاسگاه(در استان دیگه) برادر یا پدرم میتونه این نامه نگاری و کاغذبازیهارو انجام بده یا وکالتنامه و ... میخواد؟! بعید میدونم بعداز ۱۰ روز مرخصی نرسیده بازم مرخصی بده بهمSad
من نامه رو فرستادم واسه خونمون و بابام از نظام وظیفه شهرمون واسم برگه معافیتو گرفت. وکالتنامه نمیخواد.
منم خدمتمو کلانتری بودم. یادمه چند نفر ارشد قبول شدن و با اینکه موقع مرخصیشون نبود اجازه دادن برن. اونام رفتن واسه ثبت نامو دیگه هم بر نگشتن.
تو آموزشیم که پادگان بودم چند نفر دانشگاه قبول شدن و رفتن.
میزارنت بری واسه ثبت نام. بعد ثبت نامم که میری معافیت میگیریو دیگه سرباز نیستی.

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچ یک از مردم این آبادی
به حباب نگران لب یک رود قسم
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت
غصه هم خواهد رفت
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
سهراب سپهری
۱
۰
ارسال: #۳۸۵
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۲۰ ق.ظ
اعلام نتایج نهایی ارشد
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ)t.mehr نوشته شده توسط:  من که فقط دارم آهنگ a simple motion رو گوش میدم.

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نتایج نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ساعت بیست فردا منتشر می شود.

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اصن داغون شدم با این ساعت ۲۰ Sad
۰
۰
ارسال: #۳۸۶
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  [quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
[/quote
ضمن تشکر از پاسخ شما
دانشگاه نامه "بهتون" داد یعنی دقیقا به کی؟ الآن که من برم پاسگاه(در استان دیگه) برادر یا پدرم میتونه این نامه نگاری و کاغذبازیهارو انجام بده یا وکالتنامه و ... میخواد؟! بعید میدونم بعداز ۱۰ روز مرخصی نرسیده بازم مرخصی بده بهمSad
من نامه رو فرستادم واسه خونمون و بابام از نظام وظیفه شهرمون واسم برگه معافیتو گرفت. وکالتنامه نمیخواد.
منم خدمتمو کلانتری بودم. یادمه چند نفر ارشد قبول شدن و با اینکه موقع مرخصیشون نبود اجازه دادن برن. اونام رفتن واسه ثبت نامو دیگه هم بر نگشتن.
من خیلی احمقم دقیق متوجه منظورتون نشدمHuh
الآن یعنی لازم نیست من برگردم پاسگاه و اسلحه و ... رو که بهم تحویل دادن رو تحویلشون بدمUndecided
۰
۰
ارسال: #۳۸۷
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۳۲ ق.ظ
همچنان تیک ...... تاک ..... تیک ..... تاک ..... Dodgy

[تصویر:  11.png]
۱
۰
ارسال: #۳۸۸
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۳۳ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ، توسط غضنفری.)
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
[/quote
ضمن تشکر از پاسخ شما
من خیلی احمقم دقیق متوجه منظورتون نشدمHuh
الآن یعنی لازم نیست من برگردم پاسگاه و اسلحه و ... رو که بهم تحویل دادن رو تحویلشون بدمUndecided

این چه حرفیه عزیزم.
مرخصیت که تموم شد باید بری کلانتریت.
اما روز ثبت نام باید مرخصی بگیریو بری دانشگاه.
از دانشگاه نامه میگیریو میبری واسه نظام وظیفه که بهت برگه معافیت تحصیلی بدن. نظام وظیفه هم ممکنه بفرستت کلانتری که تسویه حساب کنی بعد بهت برگه معافیت بده.

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچ یک از مردم این آبادی
به حباب نگران لب یک رود قسم
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت
غصه هم خواهد رفت
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
سهراب سپهری
۰
۰
ارسال: #۳۸۹
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۱:۴۹ ق.ظ
اعلام نتایج نهایی ارشد
کاشکی همین امشب اعلام میکردن.خیلی استرس دارم
اینجوری نه امشب خواب درستی دارمو وسط خواب بیدار میشم رفرش میزنم سایتو نه فردا میتونم کار کنمو حواسم به کارم جمع باشه
۰
۰
ارسال: #۳۹۰
۰۹ شهریور ۱۳۹۴, ۰۲:۰۲ ق.ظ
اعلام نتایج نهایی ارشد
۸شششب! هرجور میسنجم فقط پی میبرم مریضند اینا!
یعنی اینقد ارشد امسال بی ارزش شده که توکلی با پیژامه و زیرپیرهن بیاد نتایجا بذاره؟؟
۵
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: hatame , enigma2 , amiriahmad , saeedeivazi

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کارنامه نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد HamidReza1 ۰ ۱,۱۲۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  نتایج نهایی ارشد کامپیوتر ۹۱ mj_shbn ۲۷۲ ۱۷۳,۳۰۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mahziar0
  اعلام نتایج دکتری ۹۴ Bache Mosbat ۱۱ ۱۱,۷۱۲ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: vejdani
  کارنامه اولیه و نهایی دکتری رشته آیتی lotuss ۱۲ ۷,۴۵۱ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش معماری کامپیوتر انرژی مثبت ۱ ۴,۴۸۲ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش نرم افزار انرژی مثبت ۶ ۱۰,۰۸۱ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
  بحث در مورد نتایج اولیه ازمون دکتری ۹۲ mkiani ۳۷ ۳۳,۲۵۹ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ق.ظ
  اعلام نتایج آزمون نمونه دولتی ۹۹-۱۴۰۰ edumoshaver1 ۰ ۲,۵۷۱ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ ۰۴:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: edumoshaver1
Information اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری ۹۸ aliali256 ۱۵۳ ۸۲,۱۴۴ ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: taha.maten
Wink قبول شده های (علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر و IT ) سال ۹۸ اینجا اعلام کنند gaslakh ۲۵ ۱۶,۰۳۱ ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: mehdi.m2

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close