(۲۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)saberz نوشته شده توسط: (20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ب.ظ)saberz نوشته شده توسط: گرایشهای شبکه و رایانش امن هم گرایشهای جدید نرم افزار محسوب میشوند
بهتره بجای گفتگو بر سر این موضوعات به موارد دیگه مثل برنامه ریزی ها,راه کارها و... بپردازیم
جدی ؟ کدوم منبع این موضوع رو اعلام کرد؟ لطفا بگید که خیال ما هم راحت بشه
یه تماسی با سازمان سنجش بگیری متوجه میشید.ضمنا تمام موسساتی که در زمینه دروس ارشد(مثل پارسه.مدرسان.ماهان و...) هم این گرایش هارو گرایشهای جدید نرم افزار معرفی کردند و طبق این اصل دارن پیش میرن
فقط یه تماس بگیرم حله؟
دوست عزیز شما کجا بودی تا حالا
بابا کلی زنگ زدیم به سنجش ، به وزارت علوم
کلی ایمیل زدیم
تو سنجش گفتند از طریق پیک نتیجه رو اعلام میکنیم. چند وقت گذشت ج ندادند، من باز هم ایمیل زدم که چرا تو پیک نزدید، گفتند فعلا تصمیم گیری نشده، ایشاا.. تو دفترچه آذرماه (دقیقا همینو ج دادن)
در مورد سایر موسسات هم ، تا اونجایی که من خودم به شخصه زنگ زدم به مدرسان، گفتند که اصلا نمیره، خدایی من ۵ دقیقه میگفتم برای ثبت نام تو آزمونهاتون کامپیوتر رو ثبت نام کنم یا آیتی رو (واسه شبکه و امنیت) ؟ هی گفتند آیتی
همین الان به این موسسه زنگ بزنید تلفنشم که ماشاا.. همه میدونند
خواهش میکنم با استناد منطقی صحبت کنید نه اینکه کلا ۳ تا ارسال داشته باشید، اون سه تا هم شایعه پراکنی باشه
اینجا ما قراره به هم کمک کنیم، نه که با پراکنده کردن افکار خودمون دیگران رو گمراه کنیم
برای ما مهم نیست که شبکه و امنیت تو کدوم رشته بمونه، مهم اینه که تکلیفمون مشخص بشه البته با سند و مدرک (سنجش بگه، فقط سنجش)!
اون موقع اگه اطلاع بدید من از شما بی نهایت سپاسگزارم