[b]سلام به همه ی دوستان
امیدوارم اینجا جای مناسبی برای طرح این موضوع باشه چون من لازم دارم که از تجربه ی بچه هایی که شرایطی مشابه من دارن و موفق شدن استفاده کنم.
من امسال تصمیم دارم برای ارشد نرم افزار شرکت کنم . سال اولمه . درسمم تموم شده . دانشگاه دولتی بودم ولی شهرستان . پایه ی خوبی هم ندارم معدلمم پاینه . تقریبا میخوام از صفر شروع کنم و رتبه ی خیلی خوبی بیارم. درمورد منابع و روش خوندن خیلی این مدت تحقیق کردم و تصمیم گرفتم که تابستون -از ۱۳ تیر تا ۳۱ شهریور-روی درسایی که ضعیفم کار کنم ، تا مهر با بقیه هم سطحشون کنم و اونوقت همه رو با پارسه موازی پیش ببرم . یعنی تابستون اینا رو بخونم :
منطقی (مانو) ، معماری(فیلم های دکتر گودرزی-مانو) ، نظریه(جزوه و ویس دکتر کارگهی و لینز) ، آمار(متن درس پارسه بدون تست) ، گسسته (متن درس پوران بدون تست) ، محاسبات عددی (بابلیان) سیستم عامل (متن درس پارسه بدون تست)
منتها مشکل من روی درسای ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم چون زیر صفرم واقعا . واقعا سردرگم شدم نمیدونم چکار کنم به نظرشما خوبه تابستون برای ساختمان داده ها (متن پوران پژوهش-متن مقسمی) و طراحی الگوریتم (متن پوران پژوهش-متن مدرسان)رو بخونم و بعد از اینا کتاب داده ساختارها و مبانی الگوریتم ها دکتر قدسی رو برای فهم بیشتر بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا لازمه CLRS رو بخونم ؟ اگه آره چه طوری بخونم ؟ راهنمایی کنید ؟ میترسم وقت کم بیارم ؟؟ خیلی گیج شدم روی این دو درس !!!!!!
بچه ها لطفا نظرتون رو بگید البته با توجه به شرایط من و تجربیات موفقی که داشتین.
Aurora، در تاریخ ۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
منتقل شد به بخش مشاوره