کاربر srahimi: ممنونم ولی منم تقریباً همین کارو میکنم. سعی میکنم یه مطلب رو برای خودم بگم، مواردی که مشابه هستند رو چند بار میخونم، بعضی وقتا براش رمز میذارم یا شکل میکشم خلاصه نویسی میکنم اما بازم فراموش میشن. حتی به تستا هم خیلی فکر میکنم اما بعد که جوابشو میخونم میبینم نکته ای که توش بوده رو قبلاً خوندم اما با کمی تغییرات جزئی می بایست از اون نکته برای حل تست استفاده میکردم که نتونستم انجام بدم!! مثل مسائل گسسته که فرمولاشو حفظ کردم اما نمیدونستم توو مسئله چه جوری ازش استفاده کنم!
کاربر pooya: ممنونم. ببینید واسه مسئله حل کردن چه تستی چه تشریحی تا وقتی مسئله رو خوب درک نکنی که ازت چی میخواد نمیتونی حلش کنی. مشکل من زود رفتن سراغ جواب تست نیست مشکلم اینه که وقتی درسنامه رو بنظر خودم خووووب میخونم چه جوریه که سر حل تمرین نمیتونم از پسش بربیام ؟ یا نکته تستیشو اصلاً نمیگیرم چیه یا میدونم نکته اش چیه اما بلد نیستم چه جوری از اون نکته برای حل جواب استفاده کنم. بنظرم یا روش خوندنم غلطه یا تمرین و تست زنیم نادرسته!! که فکر میکنم هردوش مشکل داره!
کاربر fa_shinobi: توی جزییات این فهموندنه مشکل دارم. آخه یه دوستی می گفت ماها ادای فهمیدن رو درمیاریم. میشه از تجربیات خودتون بیشتر بگید؟
از همه دوستان که لطف کردند جواب دادن سپاسگزارم. خواهشاً بازم راهنمائیم کنن.
اگه دوست دیگه ای نظری داره ارائه بده.
کاربر neghab001 ممنونم راهکارتون خیلی جالبه.
حالا بنظرتون چه عنوان کتابی بخونم؟