(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط: (25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ)nina نوشته شده توسط: به نظرتون یکی زبان ۴ درصد تخصصی ۳۰ استعداد ۴۰ بزنه چند میشه رتبش؟
سوال زبان واستعداد را از کجا میگین
تخمین رتبه بستگی به میانگین درصدای تخصصی داره خیلی نمیشه دقیق حدس زد ولی به مصاحبه دعوت میشین حتما ولی احتمالا تهران دعوت نمیشین بازم معلوم نیست ایشاله که رتبتون خوب بشه
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: این که سوال ۳۷ اشتباه هست هیچ شکی نیست. اما احتمالا سنجش کلیدا رو اصلاح نکنه. ولی من به هیچ وجه مطمئن نیستم که کلیدا تغییر نکنه !! شاید تغییر کرد اما احتمالش کمه خوب.
ولی ۵۰ درصد تخصصی رو انصافا خیلی خوب زدید. با این درصد فکر کنم تک رقمی بشید.
به هر حال امیدوارم سنجش سوالاتی رو واقعا اشتباهه رو تغییر بده و هر کسی به حق خودش برسه.
ممنون .فعلا که معلوم نیست باید ببنیم میانگین درصدای تخصصی چقدر بوده ایشاله که هر کی زحمت کشیده به حقش برسه . واقعا کنکور برای دکترا قبول ندارم اخه معنی نداره دکترا کلا رسرچه کنکور بدی که چی بشه اخه ؟
در مورد سوال ۳۷ گزینه ۱ هم درست نیست تو کتاب سیلور شاتس دقیقا یکی از تمریناش اینه که مزیت روشR2PL رو نسبت به S2PL گفته پس اینکه گفته هیچ مزیتی نداره این درست نیست در کل سوال مسخره ای بود
در مورد سوال ۱۸ کسی نظری داره ؟ من گزینه ۳ رو زدم و به نظرم مورد ۲ و چهارم درست است