(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: بنظرم ۳۷ بهترین گزینه ۱ هستش، نیگا کنید کلا مباحت توالی پذیری تو کنکور برای Conflict و View و Result هستش و نه برای Commit و ... گزینه ۴ هم ربطی به r/s 2pl نداره و برای محافظه کار Conservative هستش و اصلا پیش بینی منابعی مطرح نیست. اتفاقا ما سوال رو هم اون موقع از دکتر روحانی سره کلاس پرسیدم اونم جواب داد که برای توالی پذیری های خاصی استفاده میشه که نیاز به کنترل عملیات خواندن هم دارد؛ وگرنه همه پروتوکل های رایج تداخل r/r رو در نظر نمیگیرن و اصلا سعیش اینه که همه خواننده ها بتونن بی معطلی بخونن مثل روش های Snapshot Isolation،MVTO و... تو سیستم توزیع شده که ماهیت پروتوکل عوض نمیشه که تبدیل بشه به محافظه کار و نیاز به دونستن داده های بعدی باشه؛ قابل توجیه نیست. اما مسلما مزیتش در توالی پذیری های خاص مثل commit هستش و حتی در این حالت ها هم باز گزینه ۴ درست نیست. منظورش ار پترن دسترسی هم فکر کنم تشدید و تخفیف هستش، اگه سیستم مطمئن باشه که خواندن به نوشتن تبدیل نمیشه Strict استفاده می کنه وگرنه اگر خواندن ها به طور تصادفی به نوشتن تبدیل میشن بهتره از همون R2pl استفاده کنه تا مشکل بن بست در تشدید قفل پیش نیاد.
کلا بنظرم در حالت عادی گزینه ۱ بهترین گزینه است، استدلالی برای گزینه ۴ من پیدا نکردم، اما باز اگه رفتم دانشگاه و دکتر رو دیدم حتما ازشون می پرسم.
گزینه ۱ چرا می تونه درست باشه وقتی گفته "هیچ" مزیتی نداره در حالی که مزیت هم داره. اگه همین استدلال خودتون رو در نظر بگیرم که گفتین :
اگه سیستم مطمئن باشه که خواندن به نوشتن تبدیل نمیشه Strict استفاده می کنه وگرنه اگر خواندن ها به طور تصادفی به نوشتن تبدیل میشن بهتره از همون R2pl استفاده کنه تا مشکل بن بست در تشدید قفل پیش نیاد
پس گزینه ۴ درسته چون اصلا کاری نداره دسترسی های بعدیش چی هست چون همه ی قفل ها رو نگه میداره خودتون گفتین "اگه ...Strict استفاده می کنه" خوب پس در حالت s2pl اگه داریم و اونم اینه که باید بدونم تشدید داریم یا نه و اینم نوعی پیشبینی داده هایی است که در اینده نیاز داری بهش ولی در r2pl اصلا مهم نیست که در اینده چه داده ای نیاز داریم یا اصلا تشدید لازم هست یا نه چون قفل ها رو ازاد نمیکنه
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: سوال ۳۷ واقعا تابلویه، فکر کنم طراح به جای Rigorous میخواسته بنویسه Conservative که اشتباه شده !!! گزینه ۱ از نظر منطقی درسته( گزاره درستیه) اما بار علمی و نکته خاصی نداره، اصلا معلوم نیست هدف طراح چی بوده. ولی در هر حال گزینه ۱ درسته مسلما.
گزینه ۱ نمیتونی بگین که مسلما درسته چون روش r2pl مزیت که داره قطعا بابا این روش یه مقاله ترانزکش دادن روش مگه میشه مزیت نداشته باشه ولی گزینه ۴ هم کمی ابهام داره ولی به نظر من اتفاقا گزینه ۱ مسلما جواب نیست ولی ۴ هم نمی تونیم بگیم حتما درسته ولی می تونه درست باشه