(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: منم دقیقا مثل شما گزینه به نسبت درست تر رو انتخاب کردم(البته ۱و۲ایستا رو هستم و ۲و۳ پویارو) ولی این حرفتون خیلی خنده داره که C ساپورتش نمیکنه!!!
C به نظرم فقط فراخوانی با آدرس و مقدار داره ولی وقتی طراح(بی شرف) میگه تو این حوزه ها جواب چی میشه دیگه باید ی گزینه هم میذاشت به عنوان: هیچی Error میده!!!!!!!
دوست عزیز من بیشتر تاکیدم رو قضیه متغییر گلوبال و ۴ شدن c هست، حالا اون تاکید روی زبان c توی صورت سوال هم قابل بحث هست
اینجا هم نگاهی بکنید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و بعنوان مثال Lisp رو هم ببنید
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: اون setjmp و longjmp توی C هم برا مدیریت Exception ها بود
من زدم اکسپشن
ولی همین الان فهمیدم، توی مبحث بعدیش بوده، یعنی همروال ها :|
امیدها دوباره زنده شد!!
A typical use of setjmp/longjmp is implementation of an exception mechanism that exploits the ability of longjmp to reestablish program or thread state, even across multiple levels of function calls. A less common use of setjmp is to create syntax similar to coroutines.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یعنی واقعا طراح سوال اینا رو می دونسته!!؟