باسلام.از دوستان درخواست همفکری برای تصمیم گیری دارم.
اول یه اطلاعاتی درمورد خودم بدم,من لیسانس مهندسیمو تو رشته برق-الکترونیک با معدل ۱۵از دانشگاه دولتی-روزانه گرفتم وحالا قصد ادامه تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر دارم.میخوام تغییر رشته بدم چون به کامپیوتر علاقه مندم و مطمئنم برق رو ادامه نمیدم.سربازی هم بعد لیسانس رفتم.دبیرستان هم تیزهوشان بودم.
حالا به نظر شما برای من که ۲سال از لیسانسم میگذره و از یک طرف هم از فاز درس جدا شدم ازطرف دیگه هم رشتم چیز دیگه بوده,احتمال قبولی تو ارشد چقدره؟
کلا در مورد سختی هایی که تغییر رشته داره میخوام راهنماییم کنین.هرچند فکر میکنم رشته الکترونیک با کامپیوتر واحدهای مشترک زیادی دارن.ممنون میشم راهنماییم کنین و منو از این سردگمی نجاتم بدین.
دلایل مثبت من برای تغییر رشته به کامپیوتر:
-علاقه زیاد
-گرفتن بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا
-پیدا کردن شغل مرتبط با کامپیوتر(و نه برق)خیلی مهمه برام
-داشتن استعداد خوب در ریاضی و علوم مهندسی
-ادامه تحصیل ! فکر میکنم اگه ادامه تحصیل ندم تا همیشه خودم رو سرزنش خواهم کرد.
دلایل منفی من برای تغییر رشته به کامپیوتر:
-ترس از کاذب بودن علاقه
-نامعلوم بودن و سخت بودن مسیر به دلیل تغییررشته
درمورد اینکه چجوری نتیجه گرفتم که علاقه دارم باید بگم که :من همه وقت آزادم رو با کامپیوتر سر می کنم و از بچگی عاشق کارهایی بودم که میشد با کامپیوتر به طرز شگفت انگیزی سادش کرد.کلا اطرافیانم منو به عنوان خوره کامپیوتر و موبایل میشناسن,درمورد همه سوالات نرم افزاری به من اعتماد میکنن.هدفم هم اینه که بتونم دنیای کامپیوترو متحول کنم و یا حداقل بتونم به وسیله کامپیوتر جنبه ای از زندگی انسان ها رو راحت تر کنم وبتونم نقش مهمی تو دنیا ایفا کنم.
*راستش یه ترس کوچولو تو این راهی که انتخاب کردم هم دارم:گاهی وقتا با خودم میگم نکنه علاقه من به کامپیوتر کاذبه و در واقع من علاقم به عنوان یه کاربره ومحدود به پوسته نرم افزاری میشه.پشت صحنه این نرم افزارها خب چیز دیگه ایه و... هرچند تو دانشگاه ۳واحد برنامه نویسی هم داشتیم و تو این درس علی رغم تنبلی علاقه و استعدا زیادی از خودم نشون دادم
با این که میدونم رشته کامپیوتر تو تحصیلات تکمیلی بیشتر بنیادی وپژوهش محوره ولی دوست دارم همزمان هم از جنبه بنیادی و هم از جنبه کاربردی خودمو مجهز کنم!
راستی درمورد گرایش های کامپیوتر و حتی رشته IT هم اطلاعاتم کمه و زمینه کاریشونو نمیدونم که بفهمم کدوم به علاقم میخوره.با تفاسیری که کردم به نظرتون کدوم فیلد بشتر به من میخوره؟
اگه نیاز به اطلاعات بیشتر هست بگین تا بگم.بدجوری تو تصمیم گیری گیرکردم..