۱
subtitle
ارسال: #۱

مشکل در حل یک مثال با الگوریتم *SMA
سلام
میشه یه نفر مقدار دهی به گره ها رو تو هرمرحله توضیح بده-مثلا چرا مقدار گره A که تو مرحله۱ ۱۲هست در مرحله۳ میشه ۱۳؟؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
میشه یه نفر مقدار دهی به گره ها رو تو هرمرحله توضیح بده-مثلا چرا مقدار گره A که تو مرحله۱ ۱۲هست در مرحله۳ میشه ۱۳؟؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۴
ارسال: #۲

RE: مشکل در حل یک مثال با الگوریتم *SMA
دوست عزیز سلام
توی مرحله ۳ و ۶ گره A کامل بسط داده شده و مقدار تابع f بهترین فرزندش رو جایگزین مقدار f خودش میکنه توی هر مرحله هم که به دلیل کمبود حافظه میخواد گرهی رو حذف کنه مقدار گرهی رو که حذف میشه توی پرانتز کنار مقدار گره پدر مینویسه اگه حین بسط عمق درخت خواست یشتر از حافظه موجود بشه مقدار f اون آخرین گره که میخواسته عمق رو افزایش بده میشه بینهایت مثل مرحله ۴ که f گره h شده بینهایت
توی مرحله ۳ و ۶ گره A کامل بسط داده شده و مقدار تابع f بهترین فرزندش رو جایگزین مقدار f خودش میکنه توی هر مرحله هم که به دلیل کمبود حافظه میخواد گرهی رو حذف کنه مقدار گرهی رو که حذف میشه توی پرانتز کنار مقدار گره پدر مینویسه اگه حین بسط عمق درخت خواست یشتر از حافظه موجود بشه مقدار f اون آخرین گره که میخواسته عمق رو افزایش بده میشه بینهایت مثل مرحله ۴ که f گره h شده بینهایت
ارسال: #۳

(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ق.ظ)amin222 نوشته شده توسط: دوست عزیز سلام
آهان یادم اومد
قبلا ۱بار حلش کرده بودم ولی الان هرچقد بهش وررفتم فایده نداشت
مرسی ی ی
۳
ارسال: #۴

فرزندان هر نود ب ترتیب بررسی میکنه ! مثلا اینجا اولین نود مابعد Bنود Cهست ک مقدارشم ۲۵/ولی چون ما تو عمق ۳هستیم و این حداکثر عمق هست و درضمن هم Bهدف ما نیس...از نود Cبه بعد ادامه نمیتونیم بدیم از طرفی مقدار Cرو بی نهایت میزاریم تا دوباره به این نود برنگردیم!
حالا بسراغ نود بعدی Bمیریم ک مقدار ۲۰داره!می بینیم که اولا Dیکی از نودهای هدف هس ثانیا مقدار F که از شاخه های دیگه در جد Bنگه داشتیم مقدار ۲۴داشته!این یعنی هر نود دیگ تو شاخه ها دیگه مقدار Fبیشتری نسبت به این نود Dداشتن!..پس به هدف با کمترین مقدار Fرسیدیم.
این پی دی اف هم خیلی خوب مراحل رو توضیح داده..بخونی کاملا متوجه میشی
حالا بسراغ نود بعدی Bمیریم ک مقدار ۲۰داره!می بینیم که اولا Dیکی از نودهای هدف هس ثانیا مقدار F که از شاخه های دیگه در جد Bنگه داشتیم مقدار ۲۴داشته!این یعنی هر نود دیگ تو شاخه ها دیگه مقدار Fبیشتری نسبت به این نود Dداشتن!..پس به هدف با کمترین مقدار Fرسیدیم.
ارسال: #۵

(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: فرزندان هر نود ب ترتیب بررسی میکنه ! مثلا اینجا اولین نود مابعد Bنود Cهست ک مقدارشم ۲۵/ولی چون ما تو عمق ۳هستیم و این حداکثر عمق هست و درضمن هم Bهدف ما نیس...از نود Cبه بعد ادامه نمیتونیم بدیم از طرفی مقدار Cرو بی نهایت میزاریم تا دوباره به این نود برنگردیم!
پس این الگوریتم از f=g+h به صورت صعودی استفاده نمی کنه؟مثل اول عمق عمل می کنه؟!!!
۲
ارسال: #۶

ببنید من یکی دوتا سوال مث اینو ی چک کردم بنظرم اینجور میاد که:
مجبوریم بصورت سطری از چپ حرکت کنیم و گره های فرزند رو در نظر بگیریم،اگ همون دفعه اول گره باfکمترو بسط بدی متوجه این نمیشی ک ممکنه شاخه ی دیگ ای مثلا تو زیر درخت چپ باشه ک در ادامه fکمتری رو برات فراهم کنه!
حالا ابنجا بین گره یcوDشاید جریان فرق نکنه!ولی گره Aاگ همون دفعه اول بری سراغ G اون وقت چجوری میفهمی ک تو شاخهB،هزینهFکمتری نصیبت میشه؟؟
نمیدونم تونستم خوب توضبح بدم یا نه!
فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk
مجبوریم بصورت سطری از چپ حرکت کنیم و گره های فرزند رو در نظر بگیریم،اگ همون دفعه اول گره باfکمترو بسط بدی متوجه این نمیشی ک ممکنه شاخه ی دیگ ای مثلا تو زیر درخت چپ باشه ک در ادامه fکمتری رو برات فراهم کنه!
حالا ابنجا بین گره یcوDشاید جریان فرق نکنه!ولی گره Aاگ همون دفعه اول بری سراغ G اون وقت چجوری میفهمی ک تو شاخهB،هزینهFکمتری نصیبت میشه؟؟
نمیدونم تونستم خوب توضبح بدم یا نه!
۱
ارسال: #۷

این الگوریتم گره برگ با کم ترینf_costرو بسط میده.
مثلا گره AگرهBرو تولید میکنه و بعدم گرهG.ولی فقط میره سراغG و اونو بسط میده.اما مقدارBرو در گره Aنگه میداره.دلیلش چیه؟واسه اینه ک ما همیشه دنبال بسط گره ای هستیم کهf_costکم باشه تا اگ نیاز بود برگردم رو همون شاخه ای ک بهتره .ک اینجا هم میبینید دوباره ب گشته سراغB.
ببخشید طولانی شد
مثلا گره AگرهBرو تولید میکنه و بعدم گرهG.ولی فقط میره سراغG و اونو بسط میده.اما مقدارBرو در گره Aنگه میداره.دلیلش چیه؟واسه اینه ک ما همیشه دنبال بسط گره ای هستیم کهf_costکم باشه تا اگ نیاز بود برگردم رو همون شاخه ای ک بهتره .ک اینجا هم میبینید دوباره ب گشته سراغB.
ببخشید طولانی شد
ارسال: #۸

(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: این الگوریتم گره برگ با کم ترینf_costرو بسط میده.
ببخشید طولانی شد
دقیقا درسته
ولی من باز هم متوجه نشدم
اگه گره با کمترین fcost رو بسط بخواد بده,گره d مقدارش کمتر از گره c هست
پس چی شده که اول c رو بسط داده؟
۱
۰
ارسال: #۱۰

کسی نمیتونه کمک کنه؟
الگوریتمشم بالای عکس هست...
این عکس رو از کتاب پوران گرفتم ولی مثالش رو کتاب راهیان ارشدام داره
اگر کسی بلده یه توضیح مختصر بده ممنونش میشم
الگوریتمشم بالای عکس هست...
این عکس رو از کتاب پوران گرفتم ولی مثالش رو کتاب راهیان ارشدام داره
اگر کسی بلده یه توضیح مختصر بده ممنونش میشم
۰
ارسال: #۱۱

یک سوال در مورد این الگوریتم دارم
تو مرحله ۶ چرا اول گره c بسط داده شده و نه اول گره D?
مگه این الگوریتم بر حسب f به صورت صعودی نیس؟
fc=25 و fd=20 ئه...پس چطور اول گره c که f بیشتری داره بسط داده شده؟
ارسال: #۱۲

(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)teraktor2003 نوشته شده توسط: یک سوال در مورد این الگوریتم دارم
منم همین سوال رو دارم! چرا سری اول G رو بسط داد ولی اینجا اول c که هزینه بیشتری نسبت به D داره رو بسط داده؟
۰
ارسال: #۱۳

سلام دوست عزیز
به نظر میاد که الگوریتم به ترتیب حروف الفبا پیمایش شده نه به ترتیب صعودی و نزولی بودن
به نظر میاد که الگوریتم به ترتیب حروف الفبا پیمایش شده نه به ترتیب صعودی و نزولی بودن
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close