۱
subtitle
ارسال: #۱
تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن
سلام
پایگاه دانش زیر را به هرن تبدیل کنید:
A∨B
کسی ایده ای داره؟؟
A∨B
کسی ایده ای داره؟؟
(۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(24 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلامدرود
A∨B
کسی ایده ای داره؟؟
دوست عزیز این چجور پایگاه دانشی هس؟واضحتر بگو تا بتونم کمکت کنم!
(۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:اهان گرفتم چرا شکل عجیب غریب نشون میده برام ..با ابزلر فرمولا نوشتی و تابتاک نشون نمیده(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(24 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلامدرود
A∨B
کسی ایده ای داره؟؟
دوست عزیز این چجور پایگاه دانشی هس؟واضحتر بگو تا بتونم کمکت کنم!
الان ما یک گزاره فصلی به شکل فوق داریم . میخوام تبدیل به هورنش کنم.
(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام
بعضی جمله ها قابل تبدیل به Hnfنیستن!!..مث A and Bیا A or B!!
اصلا همین موضوع مشکل HNFهست!!
سلام
اره خودمم همینو میگم ولی یه توجهی تو راهیان هس که میگه همرو میشه به هورن تبدیل کرد برام عجیب بود!!!!!!!!!!! پس شمام میگی غلطه این توجه ؟
(۰۱ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)L3ic نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام
سلام
اره خودمم همینو میگم ولی یه توجهی تو راهیان هس که میگه همرو میشه به هورن تبدیل کرد برام عجیب بود!!!!!!!!!!! پس شمام میگی غلطه این توجه ؟
سلام
تو کتاب راهیان من که نوشته این فرم قابل تبدیل به هورن نیست صفحه ۲۶۳
شاید کتاب شما چاپ جدید نیست!
(۰۱ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(01 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)L3ic نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام
سلام
سلام
سلام
تو همون صفه فک کنم نوشته تمام پایگاه دانش ها رو میشه به هورن تبدیل کرد . با این موضوع مگه تناقض نداره؟؟؟
(۰۱ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:منم بار اول مث شما شک کردم..ولی دوباره جمله رو بشکلی ک دوستمون تفسیر کرد برداشت کردم!احتمالا منظورش پایگاه دانش هورن هست!!(01 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)L3ic نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام
سلام
سلام
سلام
تو همون صفه فک کنم نوشته تمام پایگاه دانش ها رو میشه به هورن تبدیل کرد . با این موضوع مگه تناقض نداره؟؟؟