تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - نسخهی قابل چاپ |
تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - Imankhani - 24 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
سلام پایگاه دانش زیر را به هرن تبدیل کنید: [tex]A\vee B[/tex] کسی ایده ای داره؟؟ |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - Imankhani - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلام کسی نبوووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
پاسخ : RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - shamim_70 - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلامدرود دوست عزیز این چجور پایگاه دانشی هس؟واضحتر بگو تا بتونم کمکت کنم! |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - Imankhani - 26 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(24 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلامدرود الان ما یک گزاره فصلی به شکل فوق داریم . میخوام تبدیل به هورنش کنم. |
پاسخ : RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - shamim_70 - 26 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:اهان گرفتم چرا شکل عجیب غریب نشون میده برام ..با ابزلر فرمولا نوشتی و تابتاک نشون نمیده(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(24 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلامدرود اوکی با لپ تاپ اومدم نیگا میندازم بهش...صبور باش |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - shamim_70 - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
سلام بعضی جمله ها قابل تبدیل به Hnfنیستن!!..مث A and Bیا A or B!! اصلا همین موضوع مشکل HNFهست!! |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - Imankhani - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام سلام اره خودمم همینو میگم ولی یه توجهی تو راهیان هس که میگه همرو میشه به هورن تبدیل کرد برام عجیب بود!!!!!!!!!!! پس شمام میگی غلطه این توجه ؟ |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - L3ic - 01 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام سلام تو کتاب راهیان من که نوشته این فرم قابل تبدیل به هورن نیست صفحه ۲۶۳ شاید کتاب شما چاپ جدید نیست! |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - Imankhani - 01 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)L3ic نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام سلام تو همون صفه فک کنم نوشته تمام پایگاه دانش ها رو میشه به هورن تبدیل کرد . با این موضوع مگه تناقض نداره؟؟؟ |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - L3ic - 01 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(01 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)L3ic نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام اگه منظورتون جمله : "هر پایگاه دانش را می توان به صورت ترکیب عطفی جملات به فرم HNF نوشت." که آخر همین صفحه است منظورش اینه که جملات پایگاه دانش به فرم هورن رو میشه بصورت ترکیب عطفی همه جملات با هم نوشت. |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - Imankhani - 01 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
"هر پایگاه دانش را می توان به صورت ترکیب عطفی جملات به فرم HNF نوشت." بنا به این جمله هیچ محدودیتی رو پایگاه دانش نیس. |
پاسخ : RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - shamim_70 - 01 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:منم بار اول مث شما شک کردم..ولی دوباره جمله رو بشکلی ک دوستمون تفسیر کرد برداشت کردم!احتمالا منظورش پایگاه دانش هورن هست!!(01 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)L3ic نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز خیلی رو اینجور چیزا فوکس نکن...وقتت گرفته میشه!منم مث شما بودم همش ازاین کتابو اون کتاب ایراد میگرفتم ولی دیدم فقط ذهنمو دارم زیاد درگیر میکنم و باعث میشد از اصل مطلب جا بمونم..پس به اصل مطلب بچسب..ابن کتابا ایراد توشون زباده! |
RE: تبدیل یه پایگاه دانش ساده به هورن - Imankhani - 01 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
در هر حال ممنون |