(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: آقای موج راستش به نظر من شما با توجه به اینکه از یه رشته دیگه بودین وسال اولتون بود رتبه خوبی اوردیین چرا نمی مونین برای سال دیگه همه اینایی که اسمشون رو اوردید تقریبا در یه حد هستن وقتی می خوای برید سر کار ویا تدریس به نظرم اگه جایی به جز روزانه وشبانه رو بقیه رو یه جور برخورد می کنن. همین طور برای دکترا .چرا نمی مونید یه سال دیگه .مگه می خواید چه کنید بابا .اینم یه سال زودتر آخرش چی .من خودم برای کارشناسی اگه یه سال دیگه می موندم می رفتم سراسری واقعا به نفعم بود ولی رفتم آزاد چرا فه این فکر نمی کنید که با یه سال دیگه خوندن می تونید یه جای بهتر برید ونتیجه بهتری بگیرید .چرا می خواید یا استرس برید جایی برای مصاحبه اما اگه سراسری باشید خیلی بهتر خواهد بود باز هم با خودتون هست .تازه باید هزینه هاشون رو هم در نظر بگیرید اگه از اون لحاظ هم مشکل ندارید باز هم توی دانشگاههای پولی به یه جایی می رسی که میبینی واقعا الکی داری پول میدی تازه یه چیزی هم طلبکارن ازت باز هم با خودتون هست .ببخشید اگه اظهار نظر کردم راستش اشتباهی که خودم کردم روو میگم .با توجه به تعداد ارشدها در آینده آیا بهتر نیست از جای بهتری ارشد گرفته باشید؟
ممنون از محبت و توجهت دوست عزیز
نمیدونم شاید فرایند طولانی برای روشن شدن تکلیفت یعنی از اسفند تا شهریور خیلی برام سخت و غیر قابل تحمل میاد و الا درس خوندنش فکر نمیکنم اون قدرا سخت باشه
به علاوه یه مطلب دیگه که برات ارسال کردم
بازم ممنون