(۰۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)samieh نوشته شده توسط: سلام
ده روز پیش که با خود آقای دکتر حقیقت صحبت کردم، گفتند شبکه پارسه از فصل نهم تا دوازده نخونید و بجاش فصل یک تا ۴ کراس رو بخونید.
شاید علت چاپ نشدن جلد دوم همین باشه. بازم اگه سوالی بود بگید ازشون بپرسم
سلام مجدد ممنون پاسخ تون فقط چند سوال دیگه دارم میشه لطف کنید اینا رو هم بپرسین فکر کنم مثل من سوال خیل یها باشه
اگه بپرسین واقعا لطف بزرگی می کنین بهم
اولی اینکه نظرشون در مورد کتاب گارسیا چیه دیگه اونو نخونیم چون در ویس قبلی یعنی سال ۸۹ گفته بودن بخونین ولی می خوام بدونم با توجه به سوالا ت چند سال اخیر نظرشون چیه بازم لازمه بخونیم یا نه همین کراس و پارسه کافیه و اگه قراره بخونیم کدوم فصل های گارسیا مهمه و خوبه خونده بشه
سوال دومم اخه کتاب اقای حقیقت بیشتر مساله ای هست یعنی لایه های بالاتز رو کراس هم روش حل مساله ای توضیح داده؟ چون من فعلا نخوندم واسه همین می پرسم یعنی با خوندن این می تونیم مساله حل کنیم ؟
سوال سومم اقای حقیقت واسه سیستم عامل یک جزوه ی مدیریت حافظه دارن که خلاصه خوبیه واسه جمع بندی و مرور می خواستم بدونم واسه شبکه هم دارن اکه دارن لطفا اونو به ما هم بدین
سوال چهارمم جواب خود ازمایی های های این کتاب رو دارین و یا میشه ازشون بگیرین؟یا اگه اینترنت هست لطف کنین لینکبدین چون سوال های جالبی داره یا نه اصلا حل این سوال های خودازمایی لازم نیست ؟ا
مجددا ممنونم از کمک تون