طراحی سیستم های مطمئن
لطفا اگه کسی از دوستان جزوه، کتاب، مقاله و... در مورد طراحی سیستم های تحمل پذیر خطا داره بذاره اینجا . مرسی از لطفتون
(۱۰ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ)-Ali- نوشته شده توسط: تو لینک پایین می تونید پاورپوینتها درس "سیستم های مطمئن" دکتر دهقان رو دانلود کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ)shokaran نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز. اگه لطفا کسی از دوستان نمونه سوالات درس سیستم های مطمئن دکتر خادم زاده رو داره بذاره. فوری لازمش دارم. خیلی ممنون
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ)fariba77 نوشته شده توسط: سلام. من دانشجوی ارشد معماری کامپیوتر هستم.واسه درس طراحی سیستم مطمئن دنبال چند تا مقاله میگردم که مدار داشته باشه و بشه با hspice شبیه سازی کرد.و این مقالات را به عنوان سمینار هم کار کرد.لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه .ممنون
دوست گرامی لطفا سوالتونو فقط یک جا و در جای درستش درخواست کنید. اگر تاپیک مناسبش رو پیدا نکردید یک تاپیک جدید ایجاد کنید. ممنون
(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ)mehdi10421 نوشته شده توسط: مزایا و معایب بازیابی به صورت backward , forward چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مزایای بازیابی رو به عقب
(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: ممنون یعنی میگه در داپلکس وقتی یک جز قابلیت اعتمادش بره بالا ، از اون سمت قابلیت اطمینان کل سیتسم کم میشه؟ اما در معمولی روند عادی خودش روداره؟نه اینو نمیگه. در داپلکس وقتی تو نمودار به خط داپلکس نگاه کنین اتفاقا میبینین که وقتی یک جز قابلیت اطمینانش بالا میره قابلیت اطمینان سیستم هم بالا میره.