(۰۱ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: (01 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: (31 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: ...رتبه هم معیار اصلی قبولی یعنی مثلن اگه شریف ۲۵ نفر میگیره و رتبه شما ۲۵ باشه خب آسمون بیاد زمین هم شما باید حتما شریف قبول شی دیگه اینم پرسیدن داره
در ضمن سهمیهها مازاد بر ظرفیت اعلام شده هست
تا اونجایی که من خبر دارم سهمیه های شاهد وایثار گران مستقیما از ظرفیتا کم میشه ولی شاگرد اولیها مازاد هستش
ضمنا من یادمه یکی تعریف میکرد که رتبه ۱۰ یه رشته ای بهترین کدرشته اون رشته رو که ظرفیتش ۱۰ تا بود انتخاب میکنه و قبول نمیشه...بعد اعتراض و اینا... تا پیش خود رییس سازمان سنجش میره وجوابی که میشنوه اینه:خانواده شهدا برای ما در اولویت هستن
چطور یعنی دبیری و شاگرد اولی مازاده و فقط شاهد و ایثارگر مازاد نیست
یعنی میخواستن با این کارشون چی رو ثابت کنن
آره سهمیه ۲۰درصدی از کل ظرفیت کم میشه:
د) سهمیه رزمندگان:
بر اساس قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی مصوب ۱۱/۹/۱۳۷۱مجلس شورای اسلامی در هر یک از کد رشته محل ها، در صورت دارا بودن حداقل ۸۰ % نمره علمی تا سقف ۲۰ % ظرفیت به متقاضیان سهمیه رزمندگان واجد
شرایط (افراد مشمول بند ۱ از سهمیهها و تسهیلات مندرج در صفحات ۳ و ۴ دفترچه راه نمای شماره یک )که حد نصاب نمره لازم را کسب نمایند ،
اختصاص خواهد یافت."
البیته باید شانس بیاریم این افراد کم باشند و نتونند حد نصابو بدست بیارند . به نظر من که امیدوارم این طور نباشه ارزش رتبه ای امسال نسبت به پارسال تو گرایشها به این صورته
گرایش معماری *۲/۵ )(گرایش هوش *۲ )و (گرایش نرم *۱/۵) . یعنی ارزش رتبهی ۵۰ معماری امسال برابر ۱۲۵ پارساله
که این بدترین حالت دیگه.
البته این بحثا هیچ فایده ای نداره و فقط می خوایم بدونیم که خودمونو آماده کنیم که مبادا اوایل شهریور شکه بشیم.