(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)sharifIT نوشته شده توسط: سلام دوستان. نظرتون چیه برای کنکور کامپیوتر معماری و منطقی رو حذف کنم ؟ خیلی بد میشه؟ اصلا با این دو تا درس کنار نمیام
=============================
سلام
میخای حذف کنی معماری رو حذف کن به جز فصل اول حافظه پایپ لاین وفصل دوم پوران هم که ۵صفحه ست بخون در کل میشه ۳فصلو ....
منطقی ر وهم حذف کنی چی ر ومیخای بزنی؟
منطقی ر وکامل بخون حتما استادت خوب نیست که بدت میا د ازش مث خود من
یوسفی و اجلالی خیلی خوبن جزوه وصداهاشونم تو نت و هر جایی دیگه هست
اگر گرایشت خود نرم هست که به هیچ عنوان حذف نکن هر دو رو اگر هوش هست هم بجاش باید مدار الکتریکی رو تمام بخونی و از هر دو کتاب مدار منطقی و معماری فصلهای مهم نیستن ر وکنار بذار نه همه رو مثلا حافظه وقتی هر سال سوال میاد ادم مگه عقلش کمه حذف کنه؟
فصل یک معماری ر وهم دی ماه میخونی که یادت نره الان بخونی ۱۱۵روز تا کنور مونده فراموش میکنی
فصل ۱ هم هرسال سوال میاد عقل ما اینو میگه
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)مهردخت نوشته شده توسط: سلام بچه ها.شما بطور میانگین روزی چند ساعت درس می خونید؟
من خیلی بخوام بترکونم میشه ۵ ساعت
============================
فقط باید عمقی و مفهومی بخونی ساعتش مهم نیست اگر روزی ۵ساعت بخونی وقتی بلند میشی حس کنی چیزی بهت اضافه شده عالیهههههههه فقط باید هر چیزی خوندی تو مغزت بنشینه مفهومی باشه زمانش مهم نیست
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (02 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من ریاضی مهندسی را حذف کردم.......می دونم الان اگه بخونم هیچی نمیشم
و محاسبات عددی را هم دانشگاه نخوندم ولی همه می گن آسونه . اینو نمی دونم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
========================
محاسبات ۳تا فصلش خیلی مهمه هر سال ۲تا از ۳تا سوالاتش از اون ۳فصله که اینان: حل عددی معادلات ،انتگرال عددی ،حل عددی معادلات دیفرانسیل
اما الان به نظر من بخونش باید تو دی ماه هم باز بخونیش محاسبات یه ریسکم هست چون محاسبات ریز داره سرکنکور با اون همه استرس..
اگر پایه ریاضی داری رهاش نکن به نظر من
اما مهندسی سنگینه
اگر حذفش کردی گسسته ر وکامل بخون بر میکنی حذفشم کنی بد جور ضربه میخوری گسسته به نظر من نیمی از راه قبولی هست
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: رتبه های دو سال گذشتت چطور بوده؟ انشالله امسال دیگه موفق میشی
کسی میدونه ۶۰۰ مسئله قدسی آخرین چاپش برای کی هست؟ کتاب فروشی چاپ ۹۲ بود
========================
من با انتشارات تماس گرفتم فرمودن همه کتابها همون چاپ اوله محتواش فقط چاپش عوض شده هنوز نسبت به چاپ اولش هیچ تغییری نکرده
(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: راهنمایی لطفا
کسی میدونه برای خرید جزوه شبکه ۱ و ۲ استاد صبایی، دانشگاه امیر کبیر باید برم یا اینکه انتشاراتش جداست؟
============
تو همین مانشت تو بخش شبکه یه دختری گذاشته که مال پاییز۹۲ هم هست در ضمن کتاب شبکه تو بازاره