(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: حالا همه چی به کنار انقد لفتش دادن که فازمون پرید حال درس خوندن نداریم دیگهفردا میرم خونمون ۸ ساعت رفت و ۸ ساعت برگشت خدا بخیر کنه تو راه سقط نشیم خوبه برم چند روز بمونم دلم برا خانوادم خیلی تنگ شده
ندا جون حالت خوبه ؟؟ خخخخ
این همه وقت که بیکار بودی نیومدی خونه حالا که دیگه کلاسها از شنبه شروع میشه تازه میخوای بری خونه ؟
خیلی باحالی
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ)mortezax6 نوشته شده توسط: (10 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط: (10 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)mori_1696 نوشته شده توسط: (10 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: دوستان چیزی که من اطلاع دارم میگم:
بچه هایی که کارشناسیشون PC بودن.. شبکه ۱ و ۲ رو + مهندسی فناوری اطلاعات ۲ +شبکه های چندرسانه ایی جبرانی بهشون میخوره
نه بابا، جنگه مگه که ۱۲ واحد جبرانی بدن واسه یه دوره ای که کلا ۳۲ واحده؟!
خودشون اعلام کردن شبکه ۱ و ۲ که به قول مورتن جان قاعدتا یکیش باید با همون شبکه های کامپیوتری دوره ی کارشناسی یکی باشه.
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق.ظ)mahtab26 نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)mahtab26 نوشته شده توسط: تو سیستم دوست من نوشته زمان ثبت نام ۱۰ تا ۱۲ مهر بعد نیمسال کلی!!.نوشته باید وضعیت ترمی عادی شود به آموزش مراجعه کنید...به نظر شما ترم مهره؟؟؟
مال منم همین طوره رشته کارشناسی و رشته ارشدش یکییه؟؟
نه یکی نیست کارشناسی فناوری اطلاعات و کارشناسی ارشد شبکه های کامپیوتری
کارشناسی فناوری اطلاعات با ارشد فناوری اطلاعات - گرایش شبکه های کامپیوتری یکی میشه ها
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ق.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط: انگار فقط من ۱۰ واحد برداشتم می تونستید ۱۰ تا بردارین
البته به ما گفته بودن ۱۱ تا میتونید بردارید ... که ۸ واحدش اجباری بود یه ۳ واحد اختیاری تخصصی که به من اجازه نداد اون سه واحد تخصصی رو بردارم ... سمینار برداشتم دیدم شد خخخ
خلاصه راحت شدیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
تبریک به همه
حالا بریم از امکانات استفاده کنیم
یعنی شما توی دروس ارائه شده تون ۲ تا درس ۲واحدی داشتین؟!
بله من یه روش تحقیق داشتم که جبرانی بود و سمینار هم که ۲ واحدی هست
سمینار درس ترم اول نیست نباید الان بردارین به نظرم با یک درس دیگه عوضش کنین
اتفاقا ندا که اشاره کرد به دروس توی چارت ... یهو گفتم نکنه نشه بر داشت سمینار !!!
آخه قرار بود ۱۱ واحد برداریم طبق چااااااااااااااااااارت !!
منم دیدم همش خطا میده هول کردم خخخ گفتم حداقل بذار بکنمش ۱۰ واحد ۸ تا که خیلییییییییییییییییییییییییییی کمه
سمینار رو برداشتم و شد
حالا میرم دانشگاه می پرسم اگه مشکل داشت توی حذف و اضافه عوض می کنم
اصلا ما باید ۱۲ تا بتونیم برداریم طبق گفته خودشون ، حداقل ۸ واحد و حداکثر ۱۲ تا
اما داداش خودم امیرکبیر سمینار برداشته ترم اول
دیگه همه اینا اومد تو ذهنم ... گفتم منم سمینار بردارم