۳
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳
روش حل این تست که باید بزرگترین برچسب رو از کوچکترین برچسب کم کنیم و در اخر بعلاوه یک بشه رو میدونم
ولی میخوام بدونم اصل این ماجرا چیه؟ چرا اینجور حل میشه کامپایلر مدرسان هم تمامشو نگاه کردم متوجه اصل قضیه نشدم ممنون میشم یکی واسم توضیح بده.
۱
ارسال: #۲

RE: سوال ۹۳ (جدول پرش) کنکور ۹۳
با سلام این سوالات مربوط به درس طراحی زبان ها هستش و اصولا جدول پرش بیشتر سوالاتش توی درس طراحی زبان ها توضیح داده شده و مربوط به زبان های کامپایلری هستش توی فصل های که مربوط به کنترل ترتیب اجرا میشه می تونید در موردشون بخونید (دقیق یادم نیست) ولی خوب این مبحث توی ۲ تا درس مکمل هم هستن
۱
ارسال: #۳

منم همین سوال رو دارم، من کتاب شاپوری رو خوندم، این مدل سوال رو توش ندیدم.
لطفاً توضیح بدید این اندازه جدول پرش رو از کجا یاد بگیرم؟
اصلاً مربوط به کدوم فصل میشه؟! تولید کد میانی؟
لطفاً توضیح بدید این اندازه جدول پرش رو از کجا یاد بگیرم؟
اصلاً مربوط به کدوم فصل میشه؟! تولید کد میانی؟
۰
۰
۰
ارسال: #۶

(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)ستاره۷۰ نوشته شده توسط: روش حل این تست که باید بزرگترین برچسب رو از کوچکترین برچسب کم کنیم و در اخر بعلاوه یک بشه رو میدونم
ولی میخوام بدونم اصل این ماجرا چیه؟ چرا اینجور حل میشه کامپایلر مدرسان هم تمامشو نگاه کردم متوجه اصل قضیه نشدم ممنون میشم یکی واسم توضیح بده.
اندازه جدول پرش میشه ۳۳؟ یعنی گزینه ۴ درسته ؟ یا چون در صورت سوال حدود آورده گزینه ۲ جواب صحیحه؟
ارسال: #۷

(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:گزینه ۲ در کنکور صحیح اعلام شده احتمالا یادشون رفته با یک جمع بزنن وگرنه جواب صحیح تر ۳۳ است!(06 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)ستاره۷۰ نوشته شده توسط: روش حل این تست که باید بزرگترین برچسب رو از کوچکترین برچسب کم کنیم و در اخر بعلاوه یک بشه رو میدونم
اندازه جدول پرش میشه ۳۳؟ یعنی گزینه ۴ درسته ؟ یا چون در صورت سوال حدود آورده گزینه ۲ جواب صحیحه؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close