سلام دوستان به راهنماییتون نیاز دارم لطططططططططططططططططفا
من ارشد مؤسسه غیر انتفاعی دیلمان لاهیجان رشته مهندسی نرم افزار و همچنین آزاد قزوین رشته آی تی گرایش تجارت الکترونیک قبول شدم لطفا راهنماییم کنید کدومش رو ثبت نام کنم چون پرداخت شهریه برام خیلی راحت نیست می خوام یه وقت با انتخاب اشتباه ضرر نکنم
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: به نظرتون من چی کار کنم؟؟؟
بگو چی شده؟
نوشیبن من تجارت دوست ندارم
علوم تحقیقات شبکه و قزوین شبکه رو رذ کردم انتخاب سوم تجارت قزوین آوردم
الان دل دل می کنم که غیر انتفاعی شبکه قبول شدم برم
شهریه ثابتش هم ۵۰۰تومانه ولی این جا بیشتر ۱ میلیونه!!!
چه کنم؟
از فکر موسسه غیر انتفاعی به طور جدی بیا بیرون..چون انتخاب بهتری داری و موسسه غیرانتفاعی چیزی بهت اضافه نمیکنه..صبر کن توی رشته هایی که فردا میزنن،ببین شاید شبکه قزوین یا واحدهای تهران شبکه اورده باشن
منم تجارت قزوین قبول شدم البته انتخاب اولم بود میشه در مورد گرایش شبکه و تجارت یه توضیحی بدین چون من شناخت کاملی ندارم کدومش بهتره لطفا راهنماییم کنیدو
در ضمن چرا شما فرمودین که غیرانتفاعی رو رها کنن می تونم علتش رو بدونم آخه من غیرانتفاعی دیلمان لاهیجان قبول شدم الآنم بخاطر تفاوت شهریه غیرانتفاعی و آزاده که مردد شدم لطفا راهنماییم کنید آخه دلم با آزاد قزوینه