۰
subtitle
ارسال: #۱

کشیدن نمودار DFD
سلام
عزیزان نمودار DFD میخوام بکشم. یک جزوه و آموزش خلاصه میخوام ممنون میشم
۰
ارسال: #۲

RE: کشیدن نمودار DFD
سلام
من شرمنده دوستم درگیر مراسم عروسی یکی از اقوام هستند، این پی دی افی رو که براتون آپ کردم رو یه دور بخونید حتما می تونه کمکتون کنه خیلی روون و راحت و واضح گفته و اما اون فایل دیگه که آپ شده پروژه درس مهندسی نرم افزاره یکی از دوستان بهم الان دادند تا براتون آپ کنم، به عنوان یه مثال میتونه ایشالا کمکتون کنه.
امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه و ببخشید که من دیر جوابتون رو دادم
من شرمنده دوستم درگیر مراسم عروسی یکی از اقوام هستند، این پی دی افی رو که براتون آپ کردم رو یه دور بخونید حتما می تونه کمکتون کنه خیلی روون و راحت و واضح گفته و اما اون فایل دیگه که آپ شده پروژه درس مهندسی نرم افزاره یکی از دوستان بهم الان دادند تا براتون آپ کنم، به عنوان یه مثال میتونه ایشالا کمکتون کنه.
امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه و ببخشید که من دیر جوابتون رو دادم
ارسال: #۳

ممنونم زحمت کشیدید. آقا / خانم happy انشالله همیشه هپی باشید
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۵

ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلامببخشید من درست متوجه شدم آموزش برای data flow diagram میخواین یا DFD چیز دیگهایست؟؟
سلام
بله برای همین نمودار جریان
کتاب خودم دست دوستمه، ولی به یکی از دوستان گفتم که براتون عکس بگیرند و آپلود کنند. این کتاب به زبان فارسی است و نوشتهی استاد خودم در درس طراحی سیستم های شی گرا بوده. کتاب بسیار روان و خوب روش کشیدن نمودارهای یو ام ال و خیلی موارد دیگه رو توضیح داده.
دوستم ایشالا تاچند ساعت دیگه براتون آپلود میکنند.
ارسال: #۸

(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلامببخشید من درست متوجه شدم آموزش برای data flow diagram میخواین یا DFD چیز دیگهایست؟؟
سلام
بله برای همین نمودار جریان
کتاب خودم دست دوستمه، ولی به یکی از دوستان گفتم که براتون عکس بگیرند و آپلود کنند. این کتاب به زبان فارسی است و نوشتهی استاد خودم در درس طراحی سیستم های شی گرا بوده. کتاب بسیار روان و خوب روش کشیدن نمودارهای یو ام ال و خیلی موارد دیگه رو توضیح داده.
دوستم ایشالا تاچند ساعت دیگه براتون آپلود میکنند.
ممنون لطف میکنی. میخوام چند سطح موجود در DFD بکشم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close