بچهها من الان زنگ زدم گروه علوم کامپیوتر دانشگاه بهشتی
در مورد گرایشها پرسیدم، گفتند ما اینجا دانشجو رو مجبور نمی کنیم که یه گرایش خاصی رو بخونه! و اگه دانشجو برای پایان نامه اش تونست با یه استاد توافق بکنه که روی یه موضوع خاص کار کنه، ما هم مخالفتی نداریم. اونجور که می گفت معلوم بود اصلا گرایش خاصی ندارند.
موندم چیکار کنم!!! کسی اطلاعات بیشتری از دانشگاه بهشتی نداره ؟!
F1
F1
F1
F1
!!!!!!!!!
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ق.ظ)delta نوشته شده توسط: (09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ق.ظ)emran6630 نوشته شده توسط: من تو دفترچه که خوندم
نوشته بود دانشگاه علامه خوابگاه نداره
به نظر شما اگر بخوام مهندسی تصمیم رو قبل از علامه بزنم کدوم بهتره تربیت معلم یا علوم اقتصادی
شما رتبتون چند شده؟در مورد مهندسی دانش هم که دانشجوهاش گفتن دانشگاه علوم اقتصادی اساتیدش مدعو هستن دانشگاهش خوبه ولی تربیت معلم اساتیدش بهترن چون مهندسی هوش تو دانشگاه تدریس میشه فقط تو کرج.علوم اقتصادی رشته های حسابداری-مدیریت-صنایع-مالی-دانش داره ولی تربیت معلم اکثر رشته ها.ولی سایت علوم اقتصادی بهتر بود در مورد با رشتهها صحبت کرده حتی دانش که جدید اومده هم همین طور
تربیت معلم حتما بهتره!!! گول اسمش رو نخورید! هیچ ربطی به معلمی نداره! فقط ۲% دانشجوهای اونجا معلمی میخونند! ۶،۷ سال پیش مسئولین دانشگاه به خاطر ابهامی که اسم دانشگاه برای دانشجوها و مردم ایجاد میکرد، اسم دانشگاه رو گذاشتند دانشگاه خوارزمی!
ولی شورای عالی انقلاب فرهنگی مخالفت کرده بود و اسمش رو به همون اسم اولش برگردونده بودند. مسئولین دانشگاهشون دارن تلاش میکنند که اسم دانشگاه رو عوض کنند
حتما برید تو سایتش، دانشگاه بزرگیه، اصلا قابل مقایسه با علوم اقتصادی نیست! یه موقع علوم اقتصادی رو اول نزنیدا !!!