(۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ)bache-mosbat نوشته شده توسط: سونا هوش می خونه هم اتاقیش می گفت الگوریتم می خونه می گفت اصلا خوب نیس . بدیش اینه که تو فنی نیس تو علومه . حمید نجفوند ۸۲ ایه . اون محاسبات قبول شد پارسال . فک نکنم بشناسیش . از ارسلان اینا هم که دانشگا تهرانن می تونی بپرسی .
والا من دیگه نمی دونم چه کار کنم!!!
حمید نجفوند رو دیده بودم توی دانشکده! فکر کنم ای سیام کار میکرد! اون که باید خوشش بیاد از الگوریتم!
با ارسلان هم صحبت کردم، اون میگه فقط در صورتی خوبه که هم بیشتر درسهات رو و هم پروژه ت رو با گرایش دیگه برداری!
اولا عزیز خدایی کی میاد بد رشتش را بگه؟اونم ارشد تازه؟بزار برات بگم نتیجه اینجور تحقیق کردنها را!
شما خودتون هم دارید میگید که میگند اگر درس و پروژه را در گرایش دیگه ای بردارید و نمیدونم مسائل هوش داره و ....بببن کلا با خودت رو راست باش.رشته ای که اینقدر با وصله و پینه کردن بخوای توجیهش کنی و پس فردا تو مصاحبه برای دکتری مقابل استادها هی فاکتور بیاری که نه پایان نامم فرق داره و مدرکش از تهرانه و فلان......در نهایت فکر نکنم انتخاب خوبی باشه.
اسم و رسم دانشگاه را بیخیال شو.فکر میکنی واقعا این فاکتور فوقش چند درصد در قبولی دکترات در خارج تاثیر گذار است؟نهایتش ۱۵ یا ۲۰ درصد.۸۰ یا ۸۵ درصدش مهم پایان نامه و مقالهها و چیز هایی که نشون بده در رشته ات واقعا ایده داری و داری خودت را نشون میدی.
من توصیه میکنم در کنار این تحقیقی که کردی و زحمت کشیدی رفتی به دانشگاه تا سوال کنی در مورد این رشته.یه تحقیقی هم در مورد فلسفه خود ایجاد چنین رشته های بدیع و نوع در ایران بزن که یکدفه مثل قارچ سر از زمین در می آورند و در دفترچه ظاهر می شوند.
ای کاش یک نفر را در این رشته خودم یا خودت سراغ داشتی که واقعیت قضیه را بگه بهت و برای حفظ روحیه خودش برای ادامه در این رشته این حرفها ور راهنمایی های باسمه ای را بهت نده!
دوستی داشتم در رشته تجارت الکترونیک دانشگاه تهران ارشد میخوند.بنده خدا مثل شما رفته بود دنبال همین سیلابیس رشته و بعد هم علاقه مند شده بود به این فاکتورها و میگفت چمیدونم قراره حتی استاد از خارج بیاورند! و ....خلاصه اسم دانشگاه تهران جوگیرش کرد و رفت.
تقصیر هم نداشت.دانشجویان همین رشته برای اینکه خودشان را خراب نکنند از همین راهنمایی های بدی نیست و خوبه و میتونی ادامه بدی.....اینها به او داده بودند و کسی به قول معروف رو راست و مثل مرد حرف دلش را به او نزده بود!
۱ سال بعد وقتی باهاش صحبت میکردم به شدت پشیمان بود.میگفت این رشته های جدید التاسیس را باید شدیداد دورش را خط بکشی.این وعده وعیدها که بعدا درست میشه و نمیدونم بازار کارش اینجور و اونجور اینا همش توهمه.مملکت ما همش رو وعده و بی برنامگیست!
کلا از حرفش اینگونه فهمیدم که گویا فقط هدف دانشگاه و کلا وزارت علوم از ایجاد این رشتهها فقط برای زیاد کردن آمار قبولی می باشد تا شرکت کنندهها و جوانان زیر آفتاب بهانه نیاورند !
خلاصه خوب تو این نقطه عطف فکراتا بکن تصمیتا بگیر!