(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)shozdeh نوشته شده توسط: و ان شاالله این سختی کشیدن ها تفاوت ما رو با اون دانشجویی که نصف ما کار نکرده نشون میده... این سختی ها - با این که از لحاظ آموزشی غلطه - کمک میکنه موتورتو به کار بندازی....
بزاریین یه سال تو زندگی سخخخختتتت کوش باشیم.
واسه من مهم اینکه سخت کوشیم هدفی داشته باشه و کسی که این سختی رو بهم میده هدفش ارزشمند باشه .
نه سجاد جان من این سیستم رو قبول نداشتم و مطمئن وقی از این مسائل رد شدم هم اینو واسه خودم عادی جلوه نمیدم وحتی تو این دوران هم سعی میکنم به آدما بفهمونم که غلطه و قبول ندارم که واسه بچه های جدید هم همین سیستم باشه
اینو به همه میگم و خیلی هم برام اثبات شده هم تو محیط کا هم تو محیط درس:
فقط اونایی میگن این سختی ها مفیده که بعدش به یه جایی رسیده باشند که دلیلشوم میشه سختی کشیدن
.
به نظرتون میشه بعد ارزیابی کرد کی کار کرده و کی نکرده!!!
فکر کنم بحش یه خورده از چیزی که مد نظر سیا بود(کمک به بچه های جدید) خارج شده.
کلا دنیا همینه
باباهامون میگن شما راحتین و ما دورانمون سخت بود ما هم با نسل جدید میگیم که شما حال میکنید جالب اینجا تو فیلمای قدیمی ایران که ببینید اونها هم جووناشون رو قبول نداشتن............
پس سعی کنیم خودمون اونطوری نباشیم...
کاش همومن همون کاری رو در حق بقیه بکنیم که دوست داریم اونا واسه ما بکنن.............
میشنیم و از همه ایراد میگیریم ولی خدا نکنه یه قدرت کوچیک دستمون باشه اونوقت میگیم: ((باید قشنگ ارزیابی کنیم و... یعنی حرفایی میزنیم که خودمون قبلا بهش باور نداشتیم.))