(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: راستش من برای زبان برای سوالهای ۱۸ و ۲۱ اعتراض فرستادم. باقی سوالات رو دقیق نمیدونم. سوال ۱۸ رو هم فکر نکنم تغییر بدن
برای سوال ۳۸ ببینید سوال گفته «یکی» از گرهها. اگر ما دقیقاً بدانیم که کدام گره هست، در شرایطی به سادگی میتوانستیم در $O(1)$ تشخیص مورد خواست سوال را داشته باشیم. با توابع Successor و Predecessor. البته این باز در یک شرایطی درست است.
در حالت عمومی، شرط قابل تولید بودن یک دنباله آن است که مقادیر بعدی از x در رشتهی جستجو، یا همگی بزرگتر یا همگی کوچکتر باشند؛ در غیر اینصورت مشکلی وجود دارد.
توجه کنید که اینجا من بحث «رشتهی جستجو» را داشتم نه پیمایش Inorder. یعنی حتی با دانستن موقعیت x باز هم بایستی مقادیر تقریباً همه گرههای دیگر را بررسی میکردیم
در این سوال ما اصلاً نمیدانیم x کجاست! صرفاً گفته که نویزی وجود داشته و مقادیر یکی از گرهها عوض شده. آیا باز هم این دادهساختار، «دودویی جستوجو» هست یا نه.
متوازن بودن این درخت تنها یک نکتهی انحرافی است چون موضوع سوال روی مقادیر گرههاست و در نهایت از ما چیزی رو خواسته که آیا «دودویی جستجو» هست یا نه و شرط متوازن بودن را نیاورده. البته به نظرم اگر هم میآورد، چندان هم وضع تغییر نمیکرد.
برای موضوع اشتباه تایپی باید بگم که سوالات پارسال را اگر ببینید، سوال ۹۳ سیستم عامل دو گزینهی دقیقاً عین هم دارد و از آن بدتر، گزینهی مورد نظر سنجش یکی از این گزینهها بوده است که اتفاقاً جواب درست هم نبود. من از همان سوال ۱/۷ نمره منفی گرفتم و آن کلید اصلاح نشد.
باز سوال ۶۷ پایگاه داده دو سال پیش را اگر ببینید، میبینید که آن هم اشتباه تایپی داشت اما خب خیلیها از همان سوال درصد گرفتند
خب درباره ی سوال ۵۷ چی؟ یعنی درسته که کسی چیزی نمی گه؟؟ بنظر من غلطه ها! چطور؟؟؟
میشه یه نفر بگه چطور حل شده و ۷ بدست اومده؟
۱۷ و ۲۰ رو نظری ندارین؟ بنظر من برداشت مناسبی از متن نیستن!!
در مورد سوال ۳۸ قانع نشدم که چرا میگین با وجود دونستن موقعیت x بازم مجبوریم تقریبا تمام گره هارو بررسی کنیم.
اگر موقعیت x رو می دونستیم کافی بود ۲فرزندش و پدرش رو بررسی کنیم. و دیگه به زمان n احتیاج نداره! بنظر من سوال باید کامل و واضح باشه! قطعا کامل نبوده که من تونستم از سوال اینجوری برداشت کنم که موقعیتش رو می دونیم!
میدونم با توجه به گزینه ها میشد فهمید منظور این نیست. ولی بازم ایرادی که به سوال وارده رو نفی نمیکنه! من تو اون استرس ذهنم به این مسائل قد نداد دیگه! فقط به اطلاعات سوال فکر کردم!
می دونم الان بعضیا میگن انقد ایراد نگیرینو بهانه نیارینو از این حرفا. ولی بحث اینا نیست. حقیقتا یدونه تست موتونه روزای آیندمو تغییر بده!
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: ندا با سوال ۱۷ زبان که گفتی موافقم اون یکی نه.درک مطلب هست عین جمله که تو متن پیدا نمیشه.
سمیه با سوال۸۵ که گفتی کاملا موافقم
خب منم گفتم از مطلب همچین چیزی درک نمیشه!!!
واقعا نمیشه بنظر من!! یه ریزاشاره ای هم به سمت همچین چیزی نشده که آدم همچین برداشتی کنه!!
بنظر خودم اعتراض وارده!!
آخه از کجاش همچین برداشتی میشه؟!
درسته درک از مطلبه، ولی درک از هوا نیست که دیگه!!
من سوال ۱۷-۱۸-۲۰ زبان رو اعتراض دارم:-|
سوالای ۸۳ و ۸۶ هم مشکلی ندارن. درستن.
ولی تکلیف سوال ۵۷ چیه؟