(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: سلام دوستان
سوال معماری که گفته تعداد خطوط آدرس
اینجا ابهام داره
برا اینکه تعداد سیگنالی که پردازنده تولید میکنه واحد ادرس پذیرش بایت هست یا ۴ بایت.
یعنی وقتی پردازنده ۳۲ بیت دیتا رو خوند به کدام کلمه از این ۳۲ بیت میخواد دسترسی داشته باشه باید ۲ بیت اضافه داشته باشه میشه ۲۸ بیت.
اما اگر منظور طراح از سیکنال آدرس، خطوط سلکت حافظه باشه ۲۶ تا کافیه. یعنی ۲۶ تا حافظه رو سلکت میکنه و یک کلمه ۳۲ بیتی برداشته میشه،حالا اگه ۳۲ بیتی پردازش کنه حرفی نیست.
من سر جلسه اول زدم ۲۶ تا
بعدش فکر کردم گفتم تو سوال گفته ۲۵۶ مگا بایت.
گفتم حافظه اصلیش واحدش بایته،پس هر حافظه ای بخوایم بسازیم هم باید بتونه بایت آدرس دهی کنی واسه همین دوباره پاک کردم زدم ۲۸ تا!
واقعا من دقیقا متوجه منظور طراح نشدم تا حالا
هر دو طرف مخالف و موافق سوال به نحوی دارند درست میگن. باید دید نظر سنجش چیه.
ببخشید ولی شما درست نمی گی!!!
سوال رو بخون.
نوشته : . . . عرض داده ۳۲ بیتی . . .
نمی دونم چرا متوجه نمیشید!!! اگر قرار باشه که داده ها ۸ بیتی یا یک بایتی باشند، دیگه نمیان که چهار تا شو کنار هم بزارند.
شما نمی دونم چرا خودتون رو به اون راه می زنید!!!!
منم دیدم نوشته عرض گذرگاه ۳۲ بیت.
شما گذرگاهت ۳۲ بیتی باشه هیچوفت نمیاید یک حافظه با عرض ۸ بیت بهش وصل کنید،مجبورید
اول عرض حافظه رو ۳۲ بیتی کنید که بشه بهش متصل بشه، بعد که دیتا ۳۲ بیتی رو خوندی اونوقت کلمه مورد نظر رو انتخاب میکنید.
در حالتی که شما گفتی عرض داده ۳۲ بیت باشه چرا حافظه ۸ بیتی استفاده نمیکنیم بخاطر اینکه با هر بار خوندن اطلاعات ۲۵% از گذرگاه اشغاله که حالت خوبی نیست و برای خوندن ۳۲ بیت نیاز به ۴ سیکله. اما تو این حالت تو یک سیکل به ۴ کلمه دسترسی میشه و ۱۰۰%گذرگاه مشغوله.
تو سوال به ما گفته حافظه رو به گذرگاه ۳۲ بیتی وصل کنید نگفته واحد پردازشی شما ۳۲ بایتی هستش.
آقا من خودمو به هیچ راه نمیزنم،این سوال رو چه صحیح زده باشم چه غلط ،برا خودم غلط حساب کردم.
این چیزای که شما میگید خاطرات دیروز ماست....
متوجه هم میشیم،شما کمی بیشتر مساله رو تحلیل کنید.